ΤΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ «ΙΓΝΑΤΙΟΥ» ΤΗΣ ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ…


500 ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΕΚΑΝΑΝ ΦΤΕΡΑ! «Πειραγμένες» (ή καθόλου) ταμειακές μηχανές, αποδείξεις πουείτε δεν εκδίδονταν είτε εκδίδονταν παράνομα, μεταμεσονύχτιοι φραπέδες,εσπρέσο, νερά, αναψυκτικά και ποτά που πωλούνταν εικονικά ακόμη και 80 ευρώ τοτεμάχιο ώστε να...συμπληρωθεί ο πολύ χαμηλός επίσημος τζίρος των κυλικείων λόγωακριβώς της μη έκδοσης αποδείξεων, μαύρες σακούλες σκουπιδιών, παράνομα κουπόνια, «λαμόγια», «ανοιχτάσυρτάρια» και άλλα πολλά περιέχει
η μήνυση του δ.σ. της «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥΑΘΗΝΑΙΩΝ Α.Ε.» κατά τα προέδρου της εταιρείας Φώτη Ιγνατίου με την κατηγορίατης... υπεξαίρεσης εκατοντάδων χιλιάδων ευρώ ΜΟΝΟ από το κεντρικό κυκλικείο τηςεταιρείας.

Σύμφωνα με τη μήνυση, ο Φ. Ιγνατίου, τ. πρόεδρος της«Τεχνόπολις» και νυν δημοτικός σύμβουλος με την παράταξη του Νικήτα Κακλαμάνη,και ο «κυλικειάρχης» «υπεξαίρεσαν ποσό που... είναι οπωσδήποτε μεγαλύτερο των200.000 ευρώ και σε κάθε περίπτωση πολύ μεγαλύτερο των 150.000 ευρώ».
Όπως, δε, αναφέρεται στο πόρισμα (έπειτα από οκτάμηνηέρευνα) των ορκωτών λογιστών, ο τρόπος με τον οποίο ο Φ. Ιγνατίου λειτουργούσεστην εταιρεία «...δημιουργεί περιβάλλον για διαχειριστικές παρεκτροπές» και«...σε επίπεδο ταμειακής ροής η εταιρία στερήθηκε ...478.808,06 ευρώ...», μετους μετριότερους υπολογισμούς. «Ήταν βέβαιη πλέον η λαθροχειρία, επίσης βέβαιοήταν το μέγεθος της υπεξαιρέσεως το οποίο ανερχόταν στο ποσό των τετρακοσίωνεβδομήντα οκτώ χιλιάδων οκτακοσίων οκτώ ευρώ και έξι λεπτών [478.808,06]».
ΤΑ «ΛΑΜΟΓΙΑ»
«Ο πρώτος των εγκαλουμένων (σ.σ.: Φώτης Ιγνατίου, τ.πρόεδρος της "Τεχνοπόλεως") επανειλημμένως δήλωνε ότι γνώριζε τιςπαρανομίες που διαπράττονταν, όπως στην εφημερίδα "Καθημερινή", αλλάκαι στο προσωπικό της εταιρίας, όπου έλεγε πως οποιαδήποτε λαμογιά του τηνγνωρίζει ο δεύτερος από αυτούς (σ.σ.: ο Δ.Ζ., που από απλός υπάλληλος κυλικείουεξελίχθη σε... κυλικειάρχη-υπεύθυνος του Τομέα Αξιοποίησης και Εκμετάλλευσηςτων κυλικείων) και εκαχαύτο ότι δεν έχει ανάγκη να φέρει στην εταιρία άλλολαμόγιο αφού δεν υπάρχει καλύτερο λαμόγιο από τον τελευταίο». Η φράση αυτή απότη μήνυση που έχει καταθέσει η εταιρεία «ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ ΔΗΜΟΥ ΑΘΗΝΑΙΩΝ Α.Ε.»,νομίμως εκπροσωπούμενης, σύμφωνα με το άρθρο 20 του καταστατικού της και τηναπό 20.12.2011 απόφαση του διοικητικού συμβουλίου της, από το διευθύνοντασύμβουλο της Κωνσταντίνο Μπιζάνη, δείχνει με γλαφυρό τρόπο το πώς αντιμετώπιζεο Φ. Ιγνατίου την εταιρεία επί την εποχή της διοίκησεώς του..
Να σημειωθεί πως ο «πρώτος των εγκαλουμένων» ήταν πρόεδροςτου διοικητικού συμβουλίου και διευθύνων σύμβουλος της εταιρείας με τηνεπωνυμία «Τεχνόπολις Δημοτική Επιχείρηση Προστασίας και Ανάδειξης Βιομηχανικού- Αρχαιολογικού Πάρκου Αθηνών "Γκάζι" (Πρώην Δ.Ε.Φ.Α)», από το 2007μέχρι και τις 3.2.2010, συνέχισε δε να είναι πρόεδρος του διοικητικούσυμβουλίου της εγκαλούσας και διευθύνων σύμβουλος της μέχρι τις 14.2.2011.
ΠΡΑΜΑΤΑ ΚΑΙ ΘΑΜΑΤΑ
Ο Φ. Ιγνατίου, όπως αναφέρεται στη μήνυση, στις 14Φεβρουαρίου 2011 παρέδωσε, μεταξύ άλλων και τη διεύθυνση των Κυλικείων της«Τεχνοπόλε
Keywords
Αναζητήσεις
φωτης ιγνατιου βιογραφικο, ιγνατιου φωτης
Τυχαία Θέματα