Το άρθρο Σαμαρά αποδεικνύει διάθεση κλιμάκωσης της αντιλαϊκής λαίλαπας…



«Όταν ο κύριος Σαμαράς μιλάει για σταθεροποίηση της δημοκρατίας, εννοεί ότι θέλει ο λαός να υποκύψει, να βάλει πλάτη, να στηρίξει την εξουσία των μονοπωλίων και να δεχθεί τη βαρβαρότητα των αντιλαϊκών μέτρων» σημειώνει χαρακτηριστικά ο Περισσός, σχολιάζοντας το άρθρο του πρωθυπουργού στην Καθημερινή της Κυριακής.... Δριμεία κριτική κατά του Αντώνη Σαμαρά
με αφορμή το άρθρο του πρωθυπουργού που δημοσιεύτηκε στην Καθημερινή της Κυριακής αναφορικά με την ΕΡΤ, εξαπέλυσε το Σάββατο το ΚΚΕ.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Κομουνιστικό Κόμμα, οι θέσεις του κ. Σαμαρά αποδεικνύουν «τις προθέσεις της κυβέρνησης να κλιμακώσει την αντιλαϊκή λαίλαπα ενάντια σε όλους τους εργαζόμενους», φέρνοντας παράλληλα στο προσκήνιο τις αντιδραστικές πολιτικές που ακολουθούνται προς ικανοποίηση των μονοπωλίων.
«Όταν ο κύριος Σαμαράς μιλάει για σταθεροποίηση της δημοκρατίας, εννοεί ότι θέλει ο λαός να υποκύψει, να βάλει πλάτη, να στηρίξει την εξουσία των μονοπωλίων και να δεχθεί τη βαρβαρότητα των αντιλαϊκών μέτρων» σημειώνει ο Περισσός, καλώντας τον λαό «να απαντήσει, γυρίζοντας την πλάτη στα κόμματα του κατεστημένου, με συσπείρωση, συμπόρευση με το ΚΚΕ με στόχο να μην περάσουν τα αντιλαϊκά μέτρα και η αντιδραστική θεωρία ‘Νόμος και τάξη’».
Σχολιάζοντας ειδικότερα τον τίτλο του άρθρου «ο κόσμος περιμένει να σπάσουμε αβγά», το ΚΚΕ καταλήγει: «Όσο για το μείγμα των αβγών στο μπλέντερ της πολιτικής του αρχηγού της ΝΔ, όχι μόνο δεν φτιάχνει ομελέτα, αντίθετα δείχνει ότι ο ίδιος και το κόμμα του δεν έχουν πάρει χαμπάρι ότι τα αβγά που χρησιμοποιούν είναι ήδη χαλασμένα».
Υπενθυμίζεται πως το ΚΚΕ έχει καταθέσει στην Βουλή τροπολογία που αποσκοπεί στην κατάργηση της πράξης νομοθετικού περιεχομένου μέσω της οποίας υλοποιείται το κλείσιμο της ΕΡΤ.
Keywords
Τυχαία Θέματα