ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΣΚΙΣΕΙ ΤΟΝ ΜΝΗΜΟΝΙΑΚΟ ΑΝΑΣΤΑΣΙΑΔΗ...



ΠΑΕΙ ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΗ ΝΙΚΗ Ο ΜΑΛΑΣ ΣΤΗ ΚΥΠΡΟ! Ο δεύτερος των προεδρικών εκλογών στην Κύπρο, Σ. Μαλάς επιχειρεί να προσελκύσει τους ψηφοφόρους του Γ. Λιλλήκα. Διαβάστε τι δήλωσε ο υποψήφιος του ΑΚΕΛ Σταύρος Μαλάς, ο οποίος κατέλαβε την δεύτερη θέση με... 26,91% και την ερχόμενη Κυριακή θα αναμετρηθεί στον δεύτερο γύρο με τον πρόεδρο του ΔΗΣΥ Νίκο Αναστασιάδη, έτεινε χέρι προς τους υποστηρικτές του τρίτου
υποψηφίου Γιώργου Λιλλήκα, τον οποίο στήριξε η ΕΔΕΚ και σημαντικό ποσοστό ψηφοφόρων του ΔΗΚΟ.

«Με τις δυνάμεις, που στήριξαν τον Γιώργο Λιλλήκα, έχουμε πολλά κοινά, ιστορικά, στα συγκεκριμένα προβλήματα που αντιμετωπίζει η Κύπρος», δήλωσε ο κ. Μαλάς.
«Έχουμε τώρα, την κοινή υποχρέωση να δώσουμε μέλλον και προοπτική στον τόπο μας σε αυτή την πολύ κρίσιμη στιγμή που περνάμε. Με την αποφασιστικότητα, την αξιοπρέπεια και την μεθοδικότητα που δώσαμε τη μάχη του πρώτου γύρου, θα δώσουμε τη μάχη και του δεύτερου γύρου» ανέφερε.
Ο Σταύρος Μαλάς, ζήτησε τη συστράτευση όλων των προοδευτικών δυνάμεων που έχουν κοινό στόχο την προάσπιση της Κύπρου και του λαού της, την επίλυση του Κυπριακού και την απαλλαγή από την κατοχή.
«Αυτή η μάχη θα είναι νικηφόρα», κατέληξε ο κ. Μαλάς .
Keywords
Τυχαία Θέματα