''ΘΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ Ο ΚΑΜΙΝΗΣ ΤΗΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΥΘΥΝΗ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΣΤΟ ΛΗΞΙΑΡΧΕΙΟ; ''

Νέο πεδίο αντιπαράθεσης με το νυν δήμαρχο Αθηναίων, Γιώργο Καμίνη, ανοίγει ο υποψήφιος δήμαρχος με τη ΝΔ, Άρης Σπηλιωτόπουλος.
Έπειτα από την κριτική για την καθαριότητα της πόλης και την αντιπαράθεση...

επί της πρότασης του κ. Σπηλιωτόπουλου να γίνει δημοψήφισμα για το τζαμί στην πρωτεύουσα, το νέο σημείο αιχμής φαίνεται πως είναι το Ληξιαρχείο της Αθήνας.
Έπειτα
από επίσκεψη που πραγματοποίησε εκεί, ο κ. Σπηλιωτόπουλος τόνισε: «Μετά από έλεγχο που διενεργήθηκε στο Ληξιαρχείο του Δήμου της Αθήνας, διαπιστώθηκαν σοβαρές παρατυπίες στην καταχώρηση των ληξιαρχικών πράξεων γέννησης για τα έτη 2011-2013».
«Υπάρχουν νομικά κενά και πολλές νομικές παραλείψεις και παρατυπίες που ενεμφανίσθησαν στην όλη διαδικασία. Αναρωτιέμαι όμως, δεν αισθάνεται η σημερινή Δημοτική αρχή ότι έχει χρέος να αναλάβει την προσωπική πολιτική ευθύνη που της αναλογεί για μια υπηρεσία μέσα στο Δημαρχείο που υπήρξε εστία παρανομίας και σκανδάλων; Στα λόγια είμαστε όλοι νοικοκύρηδες, η πραγματικότητα, όμως μας διαψεύδει» συμπλήρωσε ο Άρης Σπηλιωτόπουλος, αφήνοντας και πάλι σαφείς αιχμές κατά του Γιώργου Καμίνη.
Πηγή : protothema.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα