Τα ελαφρυντικά που ζήτησαν οι συνήγοροι…



Η ομάδα υπεράσπισης του Άκη Τσοχατζόπουλου ζήτησε να αναγνωριστεί στον πελάτη τους το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου, υποστηρίζοντας «ότι η πολιτεία του πρώην υπουργού ήταν χωρίς σκιές πριν την έναρξη της αποδιδόμενης εγκληματικής δραστηριότητας».... Παράλληλα, ο δεύτερος συνήγορός του, Γιάννης Παγορόπουλος, ο οποίος να σημειωθεί πως διαφωνεί με το συγκεκριμένο
ελαφρυντικό καθώς η υπόθεση -όπως ισχυρίζεται- είναι πολιτική και δεν μπορεί να κριθεί με νομικά κριτήρια, απευθυνόμενος στους δικαστές είπε: «Δώσατε την ευκαιρία με την απόφασή σας να ανακουφιστεί το πολιτικό σύστημα».

«Η απόφασή σας σήμερα βοήθησε να ξεπλυθεί το πολιτικό σύστημα», πρόσθεσε.
Η πρώην σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου, Γκούντρουν, δια του συνηγόρου της ζήτησε να της αναγνωριστεί το ελαφρυντικό πως τελούσε σε σχέση εξάρτησης από τον Άκη Τσοχατζόπουλο, καθώς της έδινε διατροφή κάθε μήνα 3.000 ευρώ, ενώ έκανε λόγο και για το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου.
Για απόλυτη εξάρτηση από τον Άκη Τσοχατζόπουλο μίλησε και η συνήγορος της λογίστριας, Ευφροσύνης Λαμπροπούλου, ενώ η Βίκυ Σταμάτη -δια στόματος του δικηγόρου της- ζήτησε να αναγνωριστεί το ελαφρυντικό του προτέρου έντιμου βίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα