ΣΥΡΙΑ - ΤΟ ΝΑΤΟ... ΤΥΦΛΩΘΗΚΕ - ΑΝΑΠΤΥΧΘΗΚΕ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΡΗΤΟ ΡΩΣΙΚΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΑΕΡΑΜΥΝΑΣ...

Ο Thierry Meyssan, ένας Γάλλος δημοσιογράφος που έχει έδρα τη Δαμασκό εδώ και μερικά χρόνια, αναφέρει ότι η Ρωσία έχει αναπτύξει ένα πιο προηγμένο, άκρως απόρρητο σύστημα αεράμυνας, στη Συρία, το οποίο ουσιαστικά έχει κάνει «τυφλό» το ΝΑΤΟ απέναντι της...

Η Δύση βρίσκεται σε αμηχανία από την ταχεία και αποτελεσματική λειτουργία της Ρωσίας στη Συρία… Ακόμη και οι διοικητές του ΝΑΤΟ
«ανησυχούν».

Το σύστημα Richag-AV μπορεί να τοποθετηθεί σε όλα τα είδη του στρατιωτικού εξοπλισμού, συμπεριλαμβανομένων των πλοίων και ελικοπτέρων, και «λέγεται ότι δεν έχει παγκόσμιο ισοδύναμο». Σκοπός του είναι να υπερασπιστεί «αεροσκάφη, ελικόπτερα, μη επανδρωμένα αεροσκάφη, χερσαίων και ναυτικών δυνάμεων από αέρος-αέρος και επιφανείας-αέρος αμυντικών συστημάτων» και έχει «μια ακτίνα αρκετών εκατοντάδων χιλιομέτρων».

Σε επιθετικό αγώνα θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια τρύπα σχεδόν σε κάθε αμυντικό σύστημα, και είναι σε θέση να «τυφλώνει τα πάντα μέχρι και τα αμερικανικά MIM-104 » αντιαεροπορικά πυραυλικά συστήματα«.

Ο Γενικός Στρατηγός του ΝΑΤΟ, Breedlove έχει εκφράσει ανοιχτά τις ανησυχίες του σχετικά με τους Ρώσους που χρησιμοποιούν το σύστημα, γνωστό και ως σύστημα αντι-πρόσβασης / απαγόρευσης πεδίου (Α2 / μ.Χ.), στη Συρία.
Keywords
Τυχαία Θέματα