Συλλήψεις για ναρκωτικά στην Καβάλα…Μετά από αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε από στελέχη του Γραφείου Δίωξης Ναρκωτικών της Λιμενικής Αρχής Καβάλας, ένας 47χρονος να προβαίνει σε πώληση έναντι χρηματικού ποσού μίας νάυλον συσκευασίας με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 9,8 γραμμαρίων σε έναν 49χρονο. Άμεσα ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν από στελέχη του Γραφείου Δίωξης... Ναρκωτικών της οικείας Λιμενικής Αρχής με τη συνδρομή προσωπικού του Υπολιμεναρχείου Σαμοθράκης και προσωπικό της ΟΠΚΕ Καβάλας ο 47χρονος και ο 49χρονος.

Στα χέρια του 47χρονου
βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των εβδομήντα πέντε (75) ευρώ και μετά από σωματική έρευνα βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των τριακοσίων πενήντα (350) ευρώ.
Στη συνέχεια σε νομότυπη έρευνα που διενεργήθηκε στην οικία του 47χρονου με τη συνδρομή αστυνομικού σκύλου Λ.Σ-ΕΛ.ΑΚΤ βρέθηκαν τα ακόλουθα: α) μία νάυλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 62,10 γραμμαρίων, που βρισκόταν στο εσωτερικό της κολώνας του νιπτήρα της τουαλέτας, β) μία νάυλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 9,90 γραμμαρίων μέσα σε συρτάρι επιτοίχιου ραφιού, γ) μία νάυλον συσκευασία με ποσότητα ακατέργαστης κάνναβης μικτού βάρους 13 γραμμαρίων πίσω από κορνίζα τοίχου και δ) μία χάρτινη συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη μικτού βάρους 3,90 γραμμαρίων. Επίσης βρέθηκε και κατασχέθηκε το ποσό των οχτακοσίων είκοσι (820) ευρώ ως προϊόν εγκληματικής ενέργειας και συγκεκριμένα αγοραπωλησίας ναρκωτικών ουσιών.
Διενεργείται προανάκριση από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Καβάλας, ενώ ανωτέρω ναρκωτικές ουσίες κατασχέθηκαν.
Keywords
Τυχαία Θέματα