ΣΤΟΥΣ ΔΕΛΦΟΥΣ ΕΠΕΙΓΟΝΤΩΣ ΣΑΜΑΡΑΣ-ΒΕΝΙΖΕΛΟΣ...

Έχουμε γράψει πολλές φορές και έχουμε πει, ότι ο Αντώνης Σαμαράς και ο Ευάγγελος Βενιζέλος, έχουν κάνει τραγικά λάθη υπακούοντας πιστά τις οδηγίες της τρόικας και την πίεση... των αιμοσταγών «δανειστών» μας, οδηγώντας σε εξαθλίωση τον Ελληνικό λαό. Μπροστά στον κίνδυνο της κατάρρευσης της Ελληνικής κοινωνίας, πρόεδρος και αντιπρόεδρος της κυβέρνησης, αποφάσισαν να επισκεφθούν στους Δελφούς την «Πυθία», για να ζητήσουν τη βοήθεια της.
Μέχρι
τώρα η πρωθιέρεια «Πυθία» δεν έχει κάνει δεκτό το αιτημά τους, λόγω του βεβαρημένου μητρώου διακυβέρνησης. Έτσι για να τους δεχθεί στο «άδυνο» και να δώσει τους χρησμούς πρέπει να περάσουν από πολύ δύσκολα τέστ, πολλές θυσίες και αφιερώσεις. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες και την επικοινωνία που έχουμε με το περιβάλλον των ιερέων της «Πυθίας», στην περιοχή των Δελφών που υπήρχε ο ιερός ναός αφιερωμένος στην γυναικεία θεότητα της «Γαίας», πρέπει να δημιουργηθεί νέος ναός αφιερωμένος στην «Μέργκελ» και τη θέση του «Πύθωνα» να πάρει ο Βενιζέλος. Προσοχή όμως, ο Πύθωνας δεν θα πρέπει να θανατωθεί, από τις επιδρομές των αγανακτισμένων Ελλήνων. Αλλά να μεταμορφωθεί σε Δούρειο Ίππο κατά τα πρότυπα της Τροίας.
Παράλληλα θα πρέπει να γίνουν εορταστικές εκδηλώσεις, προς τιμή των επισκεπτών, όπως τα Σεπτήρια, Δελφίνια, Θαργήλια, Θεοφάνεια και Πύθια των αρχαίων Ελλήνων. Τη θέση τους πρέπει να πάρουν, Μέργκελ, Σόιμπλε, Όλι Ρέν, Τρόικα και λοιποί «Ευεργέτες». Εάν όλα αυτά τα υπογράψει ο Αντώνης Σαμαράς, τότε οι ιερείς των Δελφών θα του επιτρέψουν ως προνομιούχος «θεοπρόπης» να συναντηθεί με την Πυθία και να πάρει χρησμούς και οδηγίες για τη διαχείρηση της κρίσης και των μνημονίων. Πρέπει να προσέξει όταν θα περάσει από την Κασταλία πηγή, τι «πελανόν» θα πληρώσει, και τη θυσία θα κάνει. Όχι κατσίκι η Γίδα όπως θέλει η παράδοση. Η θυσία που θα κάνει πρέπει να είναι πολιτικό πρόσωπο, για να έχει και αποτέλεσμα. Εάν όλα αυτά γίνουν αποδεκτά από τον Α.Σαμαρά η συνάντηση θα γίνει. Για οποιαδήποτε απόφαση η χρησμό, θα έχετε άμεση ενημέρωση, εφόσον γίνει η συνάντηση!!!
Πηγή: fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα