Στην εισαγγελία Πειραιά οι πέντε Τούρκοι για το καρτέλ της ηρωίνης

Στην εισαγγελία Πειραιά οδηγήθηκαν σήμερα το πρωί οι πέντε Τούρκοι υπήκοοι που φέρονται να εμπλέκονται στην υπόθεση τoυ καρτέλ ναρκωτικών.
Χθες, προσωρινά κρατούμενοι κρίθηκαν με τη σύμφωνη γνώμη ανακριτή και εισαγγελέα ο 40χρονος
εφοπλιστής, η πρώην σύζυγός του και ο φίλος της που φέρεται να εμπλέκονται στην υπόθεση άνω του ενός τόνου ηρωίνης, η οποία εντοπίστηκε μετά από συντονισμένη επιχείρηση του λιμενικού σε αποθήκη στο Κορωπί και σε γκαράζ έπαυλης στη Φιλοθέη.
Ελεύθεροι
χωρίς κανέναν περιοριστικό όρο αφέθηκαν η πρώην πεθερά του 40χρονου εφοπλιστή και η οικιακή βοηθός.
Όλοι, κατά την απολογία τους, δήλωσαν ότι είναι αθώοι και ότι τους παγίδευσαν στην υπόθεση. Επίσης, η μητέρα της πρώην συζύγου του 40χρονου και η οικιακή βοηθός δήλωσαν άγνοια για την ηρωίνη που βρέθηκε στο σπίτι στη Φιλοθέη.
Την Παρασκευή επίσης αναμένεται να απολογηθεί και ένας Αλβανός υπήκοος ο οποίος παρουσιάστηκε αυτοβούλως στην ασφάλεια του Λιμενικού και παραμένει υπό κράτηση.
Εν τω μεταξύ, ελεύθερος με περιοριστικούς όρους αφέθηκε τη Δευτέρα ο 15χρονος γιος του 40χρονου εφοπλιστή. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο έφηβος φέρεται να είχε στείλει μήνυμα με το κινητό του τηλέφωνο σε έναν από τους συλληφθέντες για την υπόθεση. Το μήνυμα έλεγε: «'Ερχεται η αστυνομία».
Για την ιστορία, η ηρωίνη, βάρους 1,113 τόνων, εκτιμάται πως έχει αξία περίπου 30 εκατομμύρια ευρώ.
Keywords
Τυχαία Θέματα