Στην Αθήνα αύριο το μεσημέρι ο Ζαν Κλοντ Γιούνκερ

Στην Αθήνα αναμένεται σήμερα το μεσημέρι ο πρόεδρος του Eurogroup Ζαν Κλοντ Γιούνκερ. Σύμφωνα με το επίσημο πρόγραμμα της επίσκεψης του κ. Γιούνκερ στις 17.30 θα συναντηθεί με τον πρωθυπουργό Α. Σαμαρά στο Μέγαρο Μαξίμου....

Μετά το τέλος της συνάντησης θα γίνουν επίσημες δηλώσεις, ενώ ο πρόεδρος του Eurogroup θα μεταβεί αμέσως στο Μουσείο της Ακρόπολης, όπου ο κ. Σαμαράς
θα παραθέσει δείπνο προς τιμήν του. Στη συνέχεια θα μεταβεί στο μουσείο της Ακρόπολης και το βράδυ θα παρατεθεί δείπνο προς τιμή του.

Σε ό,τι αφορά αίτημα του ΣΥΡΙΖΑ για συνάντηση του Ζαν Κλοντ Γιούνκερ με τον επικεφαλής του κόμματος και αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης Αλέξη Τσίπρα, σύμφωνα με πληροφορίες αυτό δεν θα ικανοποιηθεί.

Όπως ανέφερε ο ΣΚΑΙ, κύκλοι του κόμματος εκτιμούν ότι υπήρξε παρέμβαση από τον επικεφαλής του κλιμακίου του ΔΝΤ Πολ Τόμσεν και την κυβέρνηση ώστε να μην γίνει η συνάντηση, και κάνουν λόγο για «ατόπημα» Γιούνκερ.

Πάντως, μέχρι και τις 13:30 το μεσημέρι της Πέμπτης, όποτε και έχει προγραμματιστεί η αναχώρησή του από την Αθήνα, το πρόγραμμα του κ. Γιούνκερ είναι επισήμως ελεύθερο και δεν μπορούν να αποκλειστούν ανατροπές της τελευταίας στιγμής.
Keywords
Τυχαία Θέματα