Συνεχίζει τις έρευνες η Αντιτρομοκρατική

08:52 22/8/2012 - Πηγή: 24wro
Στο μικροσκόπιο των εγκληματολογικών εργαστηρίων της αστυνομίας βρίσκονται τα...
ευρήματα από το διαμέρισμα που νοίκιαζε επί της οδού Τυμφρηστού 21 στη Λαμία ο Τάσος Θεοφίλου, ο οποίος κατηγορείται για συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση και στην αιματηρή ληστεία της Πάρου.

Πιο συγκεκριμένα οι άνδρες της Αντιτρομοκρατικής έκαναν «φύλλο και φτερό» το διαμέρισμα χωρίς να βρουν μέχρι στιγμής όπλα ή αποτυπώματα και ίχνη DNA,
αφού το σπίτι χαρακτηρίζεται «αποστειρωμένο» με πλήθος καθαριστικών. Στις έρευνες παρίσταται ο επικεφαλής εισαγγελέας αρμόδιος για την τρομοκρατία και το οργανωμένο έγκλημα κ. Παναγιώτης Αγγελόπουλος,

Στο σπίτι της Λαμίας όπου είχε ενοικιαστεί με ψεύτικα στοιχεία βρέθηκαν ένα αλεξίσφαιρο γιλέκο, φορητός υπολογιστής, πολυμηχάνημα εκτυπωτής/σκάνερ, μηχάνημα πλαστικοποίησης, 2 κουτιά με διαφάνειες πλαστικοποίησης, κινητό τηλέφωνο, βιβλία και το ποδήλατο το οποίο, σύμφωνα με την αστυνομία, έφερε μία βιντεοκάμερα με την οποία γινόταν βιντεοσκόπηση τράπεζας στη Λαμία.

Οι αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής δίνουν ιδιαίτερη βαρύτητα στο κινητό τηλέφωνο προκειμένου να εντοπιστούν τα άτομα με τα οποία επικοινώνησε ο 29χρονος αλλά και το αλεξίσφαιρο, το οποίο εξετάζεται εάν έχει χρησιμοποιεί σε κάποια άλλη ενέργεια. Ιδιαίτερο ενδιαφέρον υπάρχει και για το περιεχόμενο του φορητού υπολογιστή και οι αστυνομικοί αναζητούν στοιχεία που θα συνδέουν τον Τάσο Θεοφίλου με την τρομοκρατία.

Οι έρευνες της Αντιτρομοκρατικής συνεχίζονται σε και άλλα μέρη της Ελλάδας προκειμένου να εντοπιστούν και άλλα διαμέρισμα τα οποία ενδεχομένως νοίκιαζε ο 29χρονος, καθώς στην κατοχή του βρέθηκαν 7 κλειδιά εκ των οποίων το ένα ήταν για το διαμέρισμα της Λαμίας.

Σήμερα αναμένεται η απολογία για τη ληστεία

Την πόρτα του 10ου τακτικού ανακριτή προκειμένου να απολογηθεί για τον φόνο και την ληστεία στην Πάρο αναμένεται να περάσει σήμερα ο Τάσος Θεοφίλου. Σήμερα αναμένεται να οδηγηθεί και στο Αυτόφωρο Τριμελές Πλημμελειοδικείο προκειμένου να δικαστεί για αντίσταση κατά της αρχής κατά την σύλληψη του.

Ο 29χρονος αναμένεται την Πέμπτη να περάσει την πόρτα του ειδικού εφέτη ανακριτή που χειρίζεται θέματα τρομοκρατίας προκειμένου να απολογηθεί για ένταξη και συμμετοχή σε τρομοκρατική οργάνωση.

real.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα