Στα ίχνη του φυσικού αυτουργού της δολοφονίας Φράγκου

Στα ίχνη του φυσικού αυτουργού της μαφιόζικης εκτέλεσης του Κώστα Φράγκου, που σημειώθηκε πριν από περίπου δύο εβδομάδες έξω από νυχτερινό κέντρο διασκέδασης στην Πάτρα, είναι η τοπική Ασφάλεια...
Οι αστυνομικοί της αχαϊκής πρωτεύουσας έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους σε συγκεκριμένο πρόσωπο που είναι σεσημασμένο για διάφορα αδικήματα, τα οποία έχει τελέσει κατά το πρόσφατο παρελθόν.
Το συγκεκριμένο
πρόσωπο κινείται στον κύκλο του Πάνου Τσίρκα, ο οποίος έπεσε νεκρός λίγες μέρες έπειτα από τη δολοφονία του Κώστα Φράγκου, έξω από το μπαρ «Bijouχ». Ηδη γι' αυτή τη δολοφονία έχει συλληφθεί ο αδελφός του Φράγκου, Αλέξης, ο οποίος φαίνεται πως τα παίρνει όλα πάνω του για τη δολοφονία, καθώς, όπως ο ίδιος φέρεται να είπε στους αστυνομικούς της τοπικής Ασφάλειας, ο Τσίρκας ήταν ο άνθρωπος που έδωσε την εντολή ή δέχθηκε μέσα από τις φυλακές την εντολή για να διοργανώσει τη δολοφονία του αδελφού του. Πλέον στην Ασφάλεια Πατρών έχουν επικεντρώσει τις έρευνές τους στην αποκάλυψη της ταυτότητας του ανθρώπου που εκτέλεσε τον Φράγκο. Εναν άνθρωπο που φαίνεται πως το θύμα γνώριζε πολύ καλά, καθώς όταν είδε να ανηφορίζει και μάλιστα αντίθετα την οδό Σαχτούρη στο κέντρο της πόλης μια άσπρη μοτοσυκλέτα με δύο επιβαίνοντες, σήκωσε το χέρι του να τους χαιρετήσει, παρά το γεγονός πως και οι δύο φορούσαν κράνη και μαύρα ρούχα. Τσίρκας και Φράγκος ήταν άνθρωποι γνωστοί στην Ασφάλεια της Πάτρας, καθώς αμφότεροι είχαν συλληφθεί και προφυλακισθεί κατηγορούμενοι για εκβιασμούς, ξυλοδαρμούς, απόπειρες ανθρωποκτονιών και διακίνηση κοκαΐνης. Πάντως και οι δύο δολοφονίες φαίνεται να έχουν ως φόντο το λιμάνι της Πάτρας και συγκεκριμένα την εισαγωγή-εξαγωγή ναρκωτικών ουσιών, που γίνεται μέσα από παράνομα κυκλώματα.
Keywords
Τυχαία Θέματα