Στα Γιαννιτσά δεν ισχύουν οι νόμοι -Η αστυνομία έκλεισε τρεις φορές σε μια μέρα pool bar και οι ιδιοκτήτες το ξανάνοιγαν



Το περιστατικό όπου οι ιθύνοντες του νυχτερινού κέντρου της Χαλκιδικής έγραψαν στα παλαιότερα των υποδημάτων τους το ΣΔΟΕ και την Αστυνομία, δεν είναι μοναδικό, καθώς τα πρωτεία τα έχει ένα pool bar στα Γιαννιτσά το οποίο έχει κλείσει η ΕΛ.ΑΣ τρεις φορές για διάφορες παραβάσεις, αλλά οι ιδιοκτήτες είχαν...αντίθετη άποψη και το ξανάνοιγαν κάθε φορά...

Ολα ξεκίνησαν,
όταν η Αστυνομία έκανε έλεγχο στο μαγαζί και διαπίστωσε πως δεν υπήρχε άδεια λειτουργίας του από το αρμόδιο μαγαζί, ενώ η πισίνα του δεν είχε επίσης άδεια. Μετά τη διαπίστωση αυτών των παραβάσεων, η ΕΛ.ΑΣ αποφάσισε να κλείσει το μαγαζί. Λίγες ώρες αργότερα, ένας άνδρας ο οποίος φαίνεται πως...διαφωνούσε με την απόφαση της αστυνομίας και άνοιξε ξανά το μαγαζί, με αποτέλεσμα οι αστυνομικοί να τον συλλάβουν και το μαγαζί να κλείσει για δεύτερη φορά, αναφέρει η Espresso.

Κανονικά, η υπόθεση θα έπρεπε να λήξει σε αυτό το σημείο, ωστόσο το «ελληνικό παράδοξο» χτύπησε ξανά. Μετά το δεύτερο κλείσιμο το μαγαζιού, εμφανίστηκε ένα άλλο άτομο το οποίο αποφάσισε να ανοίξει και πάλι το pool bar!

Συνολικά, συνελήφθησαν τρία άτομα ηλικίας 58, 50 και 35 ετών για το «άνοιξε- κλείσε» του μαγαζιού που έγινε τρεις φορές σε μια ημέρα, ενώ η 36χρονη ιδιοκτήτρια του καταστήματος η οποία απουσίαζε κατά την ώρα του ελέγχου, αναζητείται από τις Αρχές.
Keywords
Τυχαία Θέματα