Σκότωσε τον φίλο του και τον τσιμεντάρισε στην τουαλέτα!

Το πάθος του για τα ναρκωτικά τον οδήγησε στο έγκλημα. Ο λόγος για έναν 28χρονο Eλληνα ο οποίος σκότωσε τον 20χρονο Ρουμάνο φίλο του και στη συνέχεια τον «τσιμεντάρισε» στην τουαλέτα του ξυλουργείου του πατέρα του!..
Το τραγικό περιστατικό σημειώθηκε στην οδό Αρεως, στη Λούτσα. Ο δράστης του άγριου φονικού παραδόθηκε τα ξημερώματα της Πέμπτης στο αστυνομικό τμήμα, ομολογώντας στους εμβρόντητους αστυνομικούς το έγκλημα που είχε διαπράξει την περασμένη Δευτέρα.

Συγκεκριμένα, ο 28χρονος μαζί με τον 20χρονο γνωρίστηκαν στο ξυλουργείο που διατηρεί στη Λούτσα ο πατέρας του
δράστη και από την πρώτη στιγμή διαπίστωσαν πως έχουν ένα κοινό πάθος, τα ναρκωτικά. Στη συνέχεια άρχισαν να κάνουν στενή παρέα και να προμηθεύονται από κοινού ναρκωτικές ουσίες.

Ομως την προηγούμενη Δευτέρα, ενώ οι δυο νέοι ήταν μόνοι τους στο ξυλουργείο της οδού Αρεως, άρχισαν να διαπληκτίζονται έντονα για την ποσότητα ναρκωτικών που είχαν αγοράσει από άνθρωπο τον οποίο γνώριζε το θύμα. Κουβέντα στην κουβέντα τα αίματα άναψαν, με αποτέλεσμα ο 28χρονος Ελληνας να καρφώσει με μαχαίρι τέσσερις φορές στην πλάτη τον άτυχο 20χρονο.

Αμέσως μετά το έγκλημα ο 28χρονος γιος του ξυλουργού άρχισε να σκέφτεται πώς θα ξεφορτωθεί το πτώμα του φίλου του. Στην τουαλέτα του ξυλουργείου τις τελευταίες ημέρες ο πατέρας του δράστη είχε ξεκινήσει εργασίες αποκατάστασης των υδρορροών και των αποχετεύσεων, με αποτέλεσμα στον συγκεκριμένο χώρο οι εργάτες να έχουν σκάψει λάκκο βάθους ενάμιση μέτρου. Το γεγονός αυτό έκανε τον δράστη να βάλει σε εφαρμογή το σχέδιό του για την εξαφάνιση του πτώματος.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας ο 28χρονος άρχισε να σκάβει τον λάκκο μέσα στην τουαλέτα του ξυλουργείου, για να τον μεγαλώσει ώστε να χωρέσει το πτώμα του 20χρονου. Οταν τέλειωσε το σκάψιμο, έριξε μέσα στον λάκκο το πτώμα του φίλου του, στη συνέχεια έφτιαξε «χαρμάνι» και... έχτισε τη σωρό του φίλου του. Μάλιστα, πάνω από το τσιμέντο που έριξε στο πτώμα του άτυχου άνδρα έβαλε και χώμα για να καλύψει το «έργο» του.

Ο νεαρός πίστεψε πως είχε διαπράξει το τέλειο έγκλημα και ότι ποτέ δεν θα αποκαλυφθεί η ενοχή του, καθώς την επόμενη ημέρα οι εργάτες πέρασαν τους νέους σωλήνες αποχέτευσης και έχτισαν το δάπεδο της τουαλέτας του ξυλουργείου.

Η αποκάλυψη όμως δεν άργησε να έλθει, καθώς ο πατέρας του Ρουμάνου άρχισε να αναζητά τον γιο του, γνωρίζοντας μάλιστα τη φιλική σχέση με τον γιο του ξυλουργού, αλλά και το κοινό τους πάθος για τα ναρκωτικά, με αποτέλεσμα σε καθημερινή βάση να ενοχλεί την οικογένεια ζητώντας πληροφορίες για τον γιο του. Τελικά, λόγω αυτής της πίεσης, ο 28χρονος αναγκάστηκε να παραδοθεί και να ομολογήσει το έγκλημα που διέπραξε.
Keywords
Τυχαία Θέματα