Πυροβολισμοί σε γυμνάσιο της Καλιφόρνια

Τουλάχιστον δύο άνθρωποι με βάση επίσημες ανακοινώσεις δέχτηκαν πυροβολισμούς και έχουν τραυματιστεί σε γυμνάσιο στο Ταφτ της Καλιφόρνια, το πρωί της Πέμπτης...

Βάσει μαρτυριών, ο ένας από τους δύο δέχτηκε σφαίρα στο πρόσωπο και μεταφέρθηκε αεροπορικώς σε νοσοκομείο, ενώ ο δεύτερος αρνήθηκε ιατρική περίθαλψη. Δεν έχει γίνει ακόμη γνωστό εάν τα δύο άτομα που έχουν τραυματισθεί είναι μαθητές ή μέλη του προσωπικού του σχολείου. Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το Fox News, ο άγνωστος δράστης έχει συλληφθεί.
Σύμφωνα με άλλες πληροφορίες, δύο άνθρωποι φέρονται να έχουν σκοτωθεί. Οι πυροβολισμοί σημειώθηκαν περίπου στις 9 το πρωί, τοπική ώρα και η σύλληψη του δράστη 20 λεπτά αργότερα. Οι μαθητές άμεσα εκκένωσαν το κτήριο και μεταφέρθηκαν σε διπλανό ποδοσφαιρικό γήπεδο, από όπου οι γονείς κλήθηκαν να παραλάβουν τα παιδιά τους.
Όπως μετέδωσε ο τοπικός σταθμός ABC 23, τα παιδιά κρύφτηκαν μέσα σε ντουλάπες, από όπου τηλεφώνησαν σε τοπικά μέσα και ενημέρωσαν για το επεισόδιο.
Οι αστυνομικοί έψαξαν όλες τις αίθουσες έπειτα από την εκκένωση, για να εξασφαλίσουν ότι όλοι οι μαθητές έχουν εγκαταλείψει το κτήριο και δεν κινδυνεύει κανείς.
Keywords
Τυχαία Θέματα