Πριγκίπισσα της Σαουδικής Αραβίας έπεσε θύμα εκβιαστή

Πριγκίπισσα της Σαουδικής Αραβίας έπεσε θύμα εκβιαστή, ο οποίος την απειλεί ότι θα δημοσιεύσει βίντεο με πρωταγωνίστρια την ίδια, η οποία φαίνεται να καπνίζει και να στέλνει ένα φιλί, χωρίς να έχει καλυμμένο το πρόσωπό της...

Σύμφωνα με πληροφορίες ο δράστης φέρεται να ζητάει από την πριγκίπισσα Basmah bint Saud bin Abdulaziz al Saud- γνωστότερη ως πριγκίπισσα Basmah ως αντάλλαγμα 320.000 βρετανικές λίρες.

Σημειώνεται ότι τέτοιες ενέργειες θεωρούνται ταμπού για τους Ισλαμιστές της Σαουδικής Αραβίας.
Από την πλευρά της, η «θαρραλέα» πριγκίπισσα η οποία διαμένει μόνιμα στο Λονδίνο, προέβαλε το θέμα της εκβίασης στο προσωπικό της website και μέσω των social media.

Σύμφωνα με την Daily Telegraph όλα ξεκίνησαν τα Χριστούγεννα, όταν εκείνη βρισκόταν στο ξενοδοχείο Gleneagles στη Σκοτία.

Η πριγκίπισσα έλαβε ένα μήνυμα στο Facebook από έναν άνδρα που υπέγραφε ως «ένας φίλος σου σεΐχης» από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα.

Η ίδια πολύ αργότερα ανακάλυψε ότι ο λογαριασμός της είχε δεχθεί επίθεση από τον εκβιαστή-χάκερ. «Μου έστελνε μηνύματα που ανέφερε τον θαυμασμό του για το πρόσωπό μου», αναφέρει και συνεχίζει: «Εγώ εξακολούθησα να συνομιλώ μαζί του», ενώ φέρεται να συνομιλούσε μέσω βίντεο-κλήσεις με τον θαυμαστή της.

«Ήταν ένας νέος άνδρας, ευαίσθητος, ο οποίος μου έλεγε ότι θα έρθει να με βρει για να με δει από κοντά. Με φλέρταρε και τότε εγώ άρχισα να τον υποπτεύομαι», αναφέρει μεταξύ άλλων η πριγκίπισσα.
Ένιωθε, όπως τονίζει, ότι ο άνδρας προσπαθούσε να την παγιδεύσει, κάνοντας ενοχλητικά σχόλια σεξουαλικής φύσεως.

Λίγο αργότερα της αποκάλυψε την αλήθεια: Ήταν ένας κοινός εκβιαστής. «Αισθάνθηκα σαν κάποιος να με χτυπούσε. Ένιωθα πληγές σε όλο μου το σώμα», λέει η Basmah.

Στο βίντεο, σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, φαίνεται η 48χρονη μητέρα δύο παιδιών να καπνίζει και να στέλνει ένα φιλί ενώ τα μακριά καστανά της μαλλιά πέφτουν απαλά στους ώμους της.

Η πριγκίπισσα πάντως ισχυρίζεται ότι το εν λόγω βίντεο που υπεκλάπη από το laptop της και είναι χωρίς ήχο, απεικονίζει την ίδια να συνομιλεί με έναν από τους γιους της.
Keywords
Τυχαία Θέματα