Πορεία απο την "ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ" στους δρόμους της Κυπαρισσίας!


(Απο το best-tv)... Για πρώτη φορά στα τοπικά χρονικά μέλη της τοπικής 'ΧρυσήςΑυγής' πραγματοποίησαν ειρηνική διαδήλωση στους κεντρικούς δρόμους τηςΚυπαρισσίας λόγω προφανώς των εκλογών που πλησιάζουν και σύμφωνα με τις δημοσκοπήσειςη δύναμη του φορέα αποτυπώνεται σε ικανοποιητικά ποσοστά. Οι διαδηλωτές μέλητου πολιτικού φορέα συγκεντρώθηκαν αρχικά στην πλατεία των Ταξί
και μέσω τηςοδού 25ης Μαρτίου με ελληνικές σημαίες... και μία του πολιτικού κόμματοςδιαδήλωσαν στους κεντρικούς δρόμους μοιράζοντας την εφημερίδα του κόμματος ενώαργότερα κατέληξαν στην κεντρική πλατεία της πόλης όπως διαδήλωσαν ειρηνικάμοιράζοντας τα έντυπα στους πολίτες.

Κυριότερα συνθήματα των συγκεντρωμένων μελών αποτέλεσανεκείνα που αφορούσαν την διακυβέρνηση Παπανδρέου και το ακμάζον πολιτικόσύστημα της χώρας που οδήγησε τους πολίτες σε απαξίωση και φτώχεια, ενώ υπήρξανμηνύματα για να λυθεί επιτέλους το μεταναστευτικό πρόβλημα της χώρας. Η πορείατων μελών της Χρυσής Αυγής τερματίστηκε λίγο μετά τις 12..30 ενώ πολίτεςπαρακολούθησαν την εξέλιξη της πορείας συνομιλώντας με τα μέλη του φορέα. Δεναποκλείεται πάντως ανάλογες ειρηνικές πορείες να δούμε και σε άλλες πόλεις τηςΜεσσηνίας το επόμενο χρονικό διάστημα.
Keywords
Τυχαία Θέματα