ΧΑΛΑΕΙ Ο ΚΑΙΡΟΣ ΑΠΟ ΣΗΜΕΡΑ…


Μεταβολή θα παρουσιάσει ο καιρός τη Μ. Δευτέρα με βροχές καικαταιγίδες αρχικά στα δυτικά και τα βορειοανατολικά και βαθμιαία και στιςυπόλοιπες περιοχές της χώρας. Σύμφωνα με την ΕΜΥ, τα φαινόμενα, που πρόσκαιραθα είναι κατά τόπους έντονα, το βράδυ θα περιοριστούν στα ανατολικά και νότια,ενώ η θερμοκρασία θα σημειώσει αισθητή πτώση. Οι βοριάδες, πάντως, δεν θαξεπεράσουν τα έξι μποφόρ και μόνο τοπικά στο Ιόνιο θα φτάσουν τα 7 μποφόρ...

Τη Μ.Τρίτη, στην κεντρική
και ανατολική Μακεδονία, τηΘεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την ανατολική Πελοπόννησο θαεπικρατήσουν νεφώσεις παροδικά αυξημένες με ασθενείς τοπικές βροχές.
Στα νησιά του ανατολικού Αιγαίου, τις Κυκλάδες, την Κρήτηκαι τα Δωδεκάνησα προβλέπονται νεφώσεις με βροχές και καταιγίδες που στανοτιότερα τμήματα τις πρωινές ώρες θα είναι κατά τόπους ισχυρές. Βαθμιαία καιαπό τα βόρεια τα φαινόμενα θα σταματήσουν.
Στην υπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που τις μεσημβρινές καιαπογευματινές ώρες στα ηπειρωτικά θα αυξηθούν.
Οι άνεμοι πιθανόν να φτάσουν στο Αιγαίο τοπικά τα 8 μποφόρμε εξασθένηση από το βράδυ. Η θερμοκρασία σε μικρή άνοδο στα δυτικά, ενώ στηνυπόλοιπη χώρα σε χαμηλά για την εποχή επίπεδα.
Τη Μ.Τέταρτη προβλέπεται αρχικά γενικά αίθριος, βαθμιαίαόμως θα αναπτυχθούν νεφώσεις και το βράδυ στα δυτικά θα σημειωθούν τοπικέςβροχές. Οι άνεμοι θα γυρίσουν σε νοτιάδες, έως 6 μποφόρ, και συνεπώς ηθερμοκρασία θα σημειώσει μικρή άνοδο.
Τη Μ.Πέμπτη αναμένονται στα δυτικά νεφώσεις, κατά περιόδουςαυξημένες με σποραδικές βροχές και τοπικές καταιγίδες στα βορειοδυτικά. Στηνυπόλοιπη χώρα λίγες νεφώσεις που τις μεσημεριανές και απογευματινές ώρες σταηπειρωτικά θα αυξηθούν και θα εκδηλωθούν πρόσκαιροι όμβροι κυρίως στα βόρεια.
Οι άνεμοι νότιοι ασθενείς και η θερμοκρασία σε περαιτέρωάνοδο.
Τη Μ.Παρασκευή η ΕΜΥ προβλέπει λίγες νεφώσεις που βαθμιαίαθα αυξηθούν και στα δυτικά, κεντρικά και βόρεια θα σημειωθούν τοπικές βροχές.Οι νοτιάδες βαθμιαία θα ενισχυθούν και η θερμοκρασία δεν θα σημειώσει αξιόλογημεταβολή.
Το Μ.Σάββατο προβλέπεται άστατος καιρός, κατά περιόδουςνεφελώδης, με τοπικές βροχές και σποραδικές καταιγίδες κυρίως τις απογευματινέςώρες στο Ιόνιο και τα ηπειρωτικά. Οι άνεμοι θα πνέουν από νότιες διευθύνσεις 5με 7 μποφόρ και η θερμοκρασία δεν θα παρουσιάσει αξιόλογη μεταβολή.
Keywords
Τυχαία Θέματα