Ποιος είναι ο εμπρηστής της Βαρυμπόμπης

Τους λόγους που οδήγησαν τον 60χρονο άνεργο αυτοκινητιστή από το Καπανδρίτι να παίρνει μεσάνυχτα ένα μπιτόνι βενζίνης και να προσπαθεί να κάψει την Αττική, προσπαθούν να αποκωδικοποιήσουν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας….

Ο ίδιος αρνείται τα πάντα χωρίς όμως να δίνει πειστικές απαντήσεις και έτσι ερευνάται αν είχε σχέση με την καταστροφική πυρκαγιά της Βαρυμπόμπης ή άλλη μεγάλη φωτιά που ξέσπασε το τελευταίο διάστημα στην περιοχή της Αττικής.

Το μεσημέρι ο 60χρονος άνεργος αυτοκινητιστής θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα καθώς αρχικά το πρωί ήταν προγραμματισμένη η μεταφορά
του στο κτήριο της πρώην Σχολής Ευελπίδων όμως ζήτησε να μεταφερθεί στο νοσοκομείο για εξετάσεις.

Ο 60χρονος συνελήφθη στις 10:30 το βράδυ της Τρίτης στον παράδρομο της εθνικής οδού Αθηνών Λαμίας στο ύψος του 18ου χιλιομέτρου από κλιμάκιο της Ασφάλειας Βορειοανατολικής Αττικής που πραγματοποιούσε περιπολία στο σημείο.

Ο άνεργος άντρας είχε βγει έξω από το Ι.Χ. αυτοκίνητο του το οποίο δεν είχε πινακίδες κυκλοφορίας, αφού τις είχε παραδώσει, είχε περάσει την περίφραξη του δάσους και σε ένα πρόχειρο βουναλάκι που είχε στήσει από κλαδιά και ξερά φύλλα ετοιμαζόταν να βάλει φωτιά. Στο αυτοκίνητο του βρέθηκε εύφλεκτο υγρό.
Keywords
Τυχαία Θέματα