Πληρότητα έως 95% στα ξενοδοχεία λόγω τριημέρου…



Στο φουλ αναμένεται να δουλέψουν οι ξενοδοχειακές μονάδες και τα καταλύματα της Β. Ελλάδας το τριήμερο του Αγίου Πνεύματος, χάρη βέβαια στους ξένους τουρίστες, αφού οι Έλληνες έχουν περιορίσει στο ελάχιστο τις εκδρομές τους. Ψήφο εμπιστοσύνης δίνουν οι ξένοι επισκέπτες στο Νομό Χαλκιδικής, με αποτέλεσμα να οδηγούν... τις ξενοδοχειακές μονάδες και τα καταλύματα σε πληρότητα 90%. Ο νομός κατακλύζεται από Σέρβους, Ρώσους και Γερμανούς. Μέχρι και το 60% φθάνει η πληρότητα των καταλυμάτων
στα παραδοσιακά χωριά της Πιερίας. Κατά κύριο λόγο, οι επισκέπτες είναι Σέρβοι, Βούλγαροι, Πολωνοί, Ρουμάνοι, Ρώσοι (+5% συγκριτικά με την αντίστοιχη περσινή περίοδο) και Γερμανοί (+7% έναντι της αντίστοιχης περσινής περιόδου).

Σε ποσοστό 90% αναμένεται η πληρότητα των ξενοδοχειακών μονάδων στην Καβάλα, όπου καθοριστικό ρόλο στην προσέλευση του κόσμου, θα διαδραματίσει και η διοργάνωση του air show. Οι επισκέπτες στην περιοχή είναι κυρίως Βαλκάνιοι (Βούλγαροι, Ρουμάνοι, Σέρβοι, Τούρκοι).

Ικανοποιημένοι είναι και οι Θρακιώτες, αφού η μέση μείωση της τουριστικής κίνησης ενόψει του τριημέρου του Αγίου Πνεύματος υπερβαίνει το 95%, λόγω και του ιατρικού συνεδρίου που διοργανώνεται στην περιοχή. Την περιοχή επιλέγουν επισκέπτες από τη Βουλγαρία και τη Ρουμανία.
Keywords
Τυχαία Θέματα