Περιοδεία του Αθανάσιου Τσαυτάρη στην Αρκαδία

Περιοδεία στο νομό Αρκαδίας πραγματοποίησε σήμερα ο υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης, Αθανάσιος Τσαυτάρης, ο οποίος αρχικά φτάνοντας στην Τρίπολη το μεσημέρι, συναντήθηκε στα γραφεία της περιφέρειας με τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Πέτρο Τατούλη και στην συνέχεια επισκέφθηκε τον κάμπο της Κανδήλας, που βρίσκεται σε εξέλιξη το έργο καθαρισμού των αποστραγγιστικών τάφρων του αναδασμού Κανδήλας....

Ο υπουργός συνοδευόμενος από το βουλευτή του ΠΑΣΟΚ Οδυσσέα Κωνσταντινόπουλο, συναντήθηκε με αγρότες της περιοχής
και συζήτησε μαζί τους, για το έργο αυτό, ενώ οι αγρότες ζήτησαν την χρηματοδότηση μελέτης, ύψους 600.000 περίπου ευρώ, για την εκτέλεση παράλληλων έργων που έχουν μείνει από τον αναδασμό, με τον υπουργό να βλέπει θετικά το αίτημα.

Στη συνέχεια ο κ. Τσαυτάρης πήγε στην Βυτίνα κι επισκέφθηκε το Τριανταφυλλίδειο κληροδότημα, που πρόσφατα ανακαινίστηκε. Εκεί συναντήθηκε με τον δήμαρχο Γορτυνίας Γιάννη Γιαννόπουλο και παράγοντες της περιοχής, όπου συζήτησαν για την αξιοποίηση του κληροδοτήματος και συγκεκριμένα, για τη δημιουργία του κέντρου μεσογειακής διατροφής, αλλά και την επαναλειτουργία του κρατικού κτήματος Βυτίνας με ανάπτυξη δασοβοτανικού κήπου για εκπαιδευτικούς κι ερευνητικούς λόγους.
Keywords
Τυχαία Θέματα