Πάτρα: Στο «στόχαστρο» των ληστών σπίτια και καταστήματα



Απανωτά κρούσματα διαρρήξεων καταγράφηκαν μέσα σε λίγες ώρες σε ολόκληρη την Αχαΐα . Το μπαράζ των κλοπών ξεκίνησε στο Αίγιο, από ένα κατάστημα ειδών υγιεινής όπου οι δράστες «σήκωσαν» ακόμη και… μπανιέρες....

Οι εισβολείς, που πρέπει να ήταν «κυνηγοί» μετάλλων, βρήκαν ξεκλείδωτη μια εξωτερική πόρτα κι αυτό τους διευκόλυνε να τρυπώσουν στο εσωτερικό και να αρπάξουν διάφορα σίδερα, σωλήνες και σιδερογωνιές. Φεύγοντας, όμως, πήραν από τον εξωτερικό χώρο και τέσσερις μπανιέρες μαζί με έναν θερμοσίφωνα -μπόιλερ συνολικής αξίας 2.000 ευρώ!
Στην Ακράτα, διαρρήκτες τρύπωσαν σε
μια εξοχική κατοικία στο χωριό Χρυσάνθιο και την άδειασαν. Εκτός από τα ρούχα και τα είδη οικιακής χρήσης που άρπαξαν, πήραν ακόμη δύο τηλεοράσεις, ένα playstation και μερικά κέρματα αξίας περίπου 50 ευρώ.
Στην Πάτρα, άγνωστοι έκοψαν με τροχό τα κάγκελα ασφαλείας από ένα παράθυρο και τρύπωσαν σε μια διώροφη μεζονέτα στην περιοχή της Θέας χωρίς να τους αντιληφθούν οι γείτονες. Άρπαξαν κοσμήματα και ηλεκτρονικές συσκευές αξίας 5.000 ευρώ και εξαφανίστηκαν.
Επίσης στην Πάτρα, άγνωστοι επιχείρησαν να διαρρήξουν το Α.Τ.Μ. της Αγροτικής τράπεζας που είναι εγκατεστημένο στην πρόσοψη του πρώην Δημαρχείου της Παραλίας, αλλά ο συναγερμός που ενεργοποιήθηκε τους χάλασε τα σχέδια και έφυγαν άπρακτοι.
Keywords
Τυχαία Θέματα