Παρίστανε τον οπλουργό χωρίς να έχει άδεια

Τον οπλουργό παρίστανε ένας 30χρονος στο Ρέθυμνο, χωρίς ωστόσο να διαθέτει την αναγκαία άδεια, ενώ στα δύο σπίτια και τις αποθήκες που διατηρεί είχε χιλιάδες φυσίγγια και κάλυκες από σφαίρες, καθώς και εκρηκτική ύλη που χρησιμοποιούσε για την αναγόμωσή τους!....

Οι αστυνομικοί της Ασφαλείας είχαν πληροφορίες για την παράνομη δραστηριότητα που είχε αναπτύξει ο νεαρός άνδρας και, με τη βοήθεια κλιμακίου της Ο.Π.Κ.Ε., έκανε ταυτόχρονες αιφνιδιαστικές έρευνες σε όλες τις ιδιοκτησίες του υπόπτου στις οποίες ανακάλυψαν το εργαστήριο και όλα όσα περιείχε.

Συγκεκριμένα,
βρέθηκαν μια μηχανή, ένας ηλεκτρικός μηχανισμός και ένα τρυπάνι πάγκου με τα εξαρτήματά του για την αναγόμωση κυνηγετικών φυσιγγίων, 6.870 συγκεντρωτήρες κυνηγετικών φυσιγγίων, 3.867 κάλυκες, 818 φυσίγγια, 500 τάπες σφράγισης κυνηγετικών φυσιγγίων, 15 βολίδες, πλαστική ύλη βάρους 250 γραμμαρίων για τη γέμιση των φυσιγγίων, πυρίτιδα βάρους 210 γραμμαρίων για τη γόμωσης και ένα μεταλλικό εξάρτημα για την επαναφορά κυνηγετικού βλήματος.

Ο κάτοχός τους συνελήφθη και οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρεθύμνου με κατηγορίες για παραβάσεις της νομοθεσίας περί όπλων.
Keywords
Τυχαία Θέματα