Παράτησαν το συνεργό τους για να μην συλληφθούν

Για να αποφύγουν τη σύλληψη, μπήκαν στο αυτοκίνητό τους και εξαφανίστηκαν οι δυο άγνωστοι διαρρήκτες που είχαν εισβάλλει στο σπίτι ενός 73χρονου στην Αταλάντη και σε άλλα τρία στην Φθιώτιδα....
Πίσω τους, όμως, εγκατέλειψαν τον συνεργό τους που προσπάθησε να διαφύγει τρέχοντας με αποτέλεσμα να τον προλάβουν οι αστυνομικοί!

Ο 44χρονος Έλληνας δεν ήξερε από πού να φύγει όταν είδε το σπίτι περικυκλωμένο από αστυνομικούς του τοπικού τμήματος. Έτσι, αναγκάστηκε να παραδοθεί. Όμως, οι συνεργοί του, τα στοιχεία
των οποίων είναι γνωστά στις αρχές, διέφυγαν μαζί με τη λεία της διάρρηξης που ήταν 800 ευρώ και κοσμήματα αξίας 2.000 ευρώ.

Στην προανάκριση, ο κρατούμενος ομολόγησε ότι την περασμένη Παρασκευή οι τρεις τους είχαν διαρρήξει άλλα δυο σπίτια στις Λιβανάτες και ένα στον Άγιο Νικόλαο Αρκίτσας, από τα οποία είχαν κλέψει κοσμήματα συνολικής αξίας περίπου 8.000 ευρώ.

Ο 44χρονος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Λαμίας κατηγορούμενος για διακεκριμένες κλοπές και οι έρευνες για τον εντοπισμό των δύο συνεργών του και τη διαλεύκανση τυχόν άλλων κλοπών που έχουν διαπράξει βρίσκονται σε εξέλιξη.
Keywords
Τυχαία Θέματα