Οι συσκευασίες με τα chips ήταν γεμάτες ναρκωτικά!

Έξυπνο κόλπο είχε σκαρφιστεί ένας 39χρονος Έλληνας για να διακινεί ναρκωτικά μέρα- μεσημέρι στην πόλη της Ρόδου, χωρίς να γίνεται αντιληπτός...

Έκρυβε το παράνομο εμπόρευμα μέσα σε συσκευασίες από… chips και το παρέδιδε στους «πελάτες» του. Δεν ήξερε, όμως, ότι είχαν πληροφορηθεί το μυστικό του οι άνδρες της Δίωξης Ναρκωτικών, που τον παρακολουθούσαν μια και ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους για υποθέσεις ναρκωτικών.
Οι αστυνομικοί σταμάτησαν για έλεγχο το αυτοκίνητο που οδηγούσε ο 39χρονος και βρήκαν πέντε συσκευασίες που, μέσα στα πατατάκια, έκρυβαν συνολικά 127,8 γραμμάρια
ακατέργαστης κάνναβης! Σε υπαίθριο χώρο στο σπίτι του δράστη βρέθηκε κρυμμένη άλλη μια συσκευασία chips με κάνναβη βάρους 7,4 γραμμαρίων. Το αυτοκίνητο του 39χρονου κατασχέθηκε ως μέσο διακίνησης ναρκωτικών, μαζί με δυο κινητά και πλήθος συσκευασιών που χρησιμοποιούσε στη διακίνηση ναρκωτικών και ο ίδιος οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ρόδου.

*** Μόλις είδε τους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ. ΑΣ. Να του κάνουν νόημα να σταματήσει για έλεγχο, ο 35χρονος Έλληνας οδηγός πέταξε σε έναν κάδο απορριμμάτων μία νάιλον συσκευασία με ακατέργαστη κάνναβη βάρους 48,5 γραμμαρίων. Όμως, η κίνησή του έγινε αντιληπτή, τα ναρκωτικά βρέθηκαν και ο 35χρονος συνελήφθη για να οδηγηθεί στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Χαλκίδας.
Keywords
Τυχαία Θέματα