Ο υδράργυρος στο... κόκκινο, η ΕΜΥ προειδοποιεί για κύμα καύσωνα


Για σήμερα Δευτέρα, καλό θα ήταν οι ευπαθείς ομάδες να περιορίσουν τις μετακινήσεις τους, αφού ο καιρός θα είναι αίθριος και ηλιόλουστος ενώ η θερμοκρασία θα ανέβει επικίνδυνα, ενω η Γενική Γραμματεία Πολιτικής Προστασίας και η ΕΜΥ προειδοποιούν για κύμα καύσωνα.....

Στην Αττική, προβλέπεται γενικά αίθριος και ηλιόλουστος καιρός. Η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 23
έως 38 βαθμούς κελσίου, ενώ στις παραθαλάσσιες περιοχές η μέγιστη θα είναι 2 με 3 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλονίκη, ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος ενώ θα σημειωθούν παροδικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά και θερμοκρασία θα κυμανθεί από 21 έως 36 βαθμούς κελσίου.
Στη Μακεδονία και τη Θράκη, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος. Τοπικές νεφώσεις θα σημειωθούν το απόγευμα στα ορεινά, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 18 έως 37 βαθμούς κελσίου.
Στα Νησιά του Ιονίου, την Ήπειρο, τη Δυτική Στερεά και τη Δυτική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενώ είναι πιθανόν να σημειωθούν λίγες τοπικές νεφώσεις τις απογευματινές ώρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία γενικά θα κυμανθεί από 20 έως 37 βαθμούς κελσίου ενώ και στις παράκτιες περιοχές θα είναι 3 με 4 βαθμούς χαμηλότερη.
Στη Θεσσαλία, την Ανατολική Στερεά, την Εύβοια και την Ανατολική Πελοπόννησο, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, με λίγες σημειωθούν τοπικές νεφώσεις το απόγευμα στα ορεινά. ενω η θερμοκρασία θα κυμανθεί γενικά από 17 έως 36 και πιθανώς κατά τόπους στα ηπειρωτικά έως και 37 βαθμούς κελσίου.
Στις Κυκλάδες και τη Κρήτη, προβλέπεται γενικά αίθριος καιρός και η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 34 βαθμούς κελσίου.
Στα Νησιά του Ανατολικού Αιγαίου και τα Δωδεκάνησα, ο καιρός αναμένεται γενικά αίθριος, ενώ η θερμοκρασία θα κυμανθεί από 24 έως 35 βαθμούς κελσίου.
Keywords
Τυχαία Θέματα