Ο Μπεν, ο Γιωργάκης, η Αννούλα: Εξαφανίσεις- θρύλοι στην Ελλάδα

Με το σύνθημα «Ας μην αφήσουμε το μέλλον τους να χαθεί» το «Χαμόγελο το Παιδιού» με αφορμή την Παγκόσμια ημέρα για τα εξαφανισμένα παιδιά, θέτει σαν στόχο την ενημέρωση και την ευαισθητοποίηση του κοινού....

Η μητέρα του Μπεν Νίνταμ, Κέρι, σε μία συνέντευξη που παρουσιάστηκε για πρώτη φορά από το «Τούνελ», μίλησε για μια αποκαλυπτική έρευνα στην Ελλάδα που είναι σε εξέλιξη, καθώς και για το βιβλίο της με τα παρασκήνια της υπόθεσης
του παιδιού της, που διαδραματίστηκε στην Κω και συγκλόνισε τον κόσμο…

Ο Μπεν, ο Γιωργάκης , η Αννούλα, αλλά και ο Νεκτάριος Κορδός, είναι τα παιδιά που οι εξαφανίσεις τους έγιναν θρύλοι στην Ελλάδα. Οι ιστορίες τους μεταδόθηκαν από στόμα σε στόμα και δεν άφησαν κανένα ασυγκίνητο.

Το «Τούνελ» με επίμονη και μεθοδική έρευνα που δεν σταματά, έφερε και φέρνει στο φως λεπτομέρειες και μαρτυρίες με την ελπίδα να πάρουν οι συγγενείς τις απαντήσεις που θα τους λυτρώσουν.
Πως θα αντιδράσουμε αν χαθεί ένα παιδί…

Η εκπομπή παράλληλα παρουσιάζει την άσκηση ετοιμότητας σε περίπτωση εξαφάνισης παιδιού, που πραγματοποιήθηκε πρόσφατα στην Αθήνα, υπό την καθοδήγηση του ειδικού Βέλγου ερευνητή Αλέν Ρεμύ.
Είναι ο προϊστάμενος του τμήματος εξαφανισμένων ατόμων της Ομοσπονδιακής Αστυνομίας του Βελγίου, με 20ετή εμπειρία στις εξαφανίσεις. Ο Αλέν Ρεμύ βρέθηκε στην Ελλάδα ως κεντρικός εισηγητής ενός εκπαιδευτικού σεμιναρίου που διοργάνωσε το «Εθνικό Κέντρο για τα εξαφανισμένα και υπό εκμετάλλευση παιδιά» με το συντονισμό του «Χαμόγελου του παιδιού».

ΠΗΓΗ: www.anikolouli.gr
Keywords
Τυχαία Θέματα