Νέο Μεξικό: Έκαναν σεξ στο αυτοκίνητο εν κινήσει



Αλκοόλ, σεξ και αυτοκίνητο δεν συνδυάζονται. Αυτό απέδειξε ζευγάρι στο Νέο Μεξικό που μετά την υπερβολική κατανάλωση αλκοόλ αποφάσισε να επιδοθεί σε ερωτικές περιπτύξεις στο εσωτερικό αυτοκινήτου.... Δεν περιορίστηκαν, όμως, σε αυτό καθώς ο 25χρονος οδηγός, Λουίς Μπριόνες, ενώ είχε στα πόδια του την γυμνή 21χρονη φίλη του, έβαλε μπροστά το αμάξι. Χωρίς να σταματήσει λεπτό την ερωτική συνεύρεση, αύξησε την ταχύτητα του αυτοκινήτου και μέσα στην… παραζάλη του πάθους παραβίασε κόκκινο σηματοδότη, προκαλώντας ατύχημα.

Η 21χρονη εκτοξεύθηκε ολόγυμνη στο οδόστρωμα, ενώ εκείνος πετάχτηκε από το αμάξι με το παντελόνι κάτω και φορώντας μόνο το ένα παπούτσι. Σαν να μην έφτανε αυτό εγκατέλειψε την άτυχη φίλη του και έτρεξε προσπαθώντας να εξαφανίσει τα ίχνη του, μόνο που το αλκοόλ που έρεε στο αίμα του αποσυντόνισε τις κινήσεις του, με αποτέλεσμα να πέσει σε κάκτους που βρίσκονταν κοντά στην λεωφόρο.

Οι άνδρες της αμερικανικής αστυνομίας εντόπισαν τη γυναίκα, η οποία είναι καλά στην υγεία της παρά τα τραύματα στο πρόσωπο και το κεφάλι, τον ημίγυμνο άνδρα πίσω από τους κάκτους, αλλά και μπουκάλι βότκας στο αμάξι.

Ο 25χρονος «παθιασμένος» οδηγός οδηγήθηκε στη φυλακή, όπου καλείται να καταβάλει εγγύηση ύψους 22.000 δολαρίων.
Keywords
Τυχαία Θέματα