Νέα Τάγματα Εφόδου υπό την αιγίδα της Χρυσής Αυγής

Ομάδες κρούσης με «λογικές» και πρακτικές ακριβώς ίδιες με εκείνες των ταγμάτων εφόδου του εθνικοσοσιαλιστικού κόμματος του Χίτλερ αποκάλυψε μέλος της χρυσής αυγής που συνελήφθη την προηγούμενη Τετάρτη 15/5 για τον εμπρησμό σε κατάστημα αλλοδαπού με την επωνυμία «Quantro» επί της οδού Λεμεσού 14 στην Κυψέλη...

Όπως ο ίδιος ο 35χρονος συλληφθείς
ομολόγησε, από το Σεπτέμβριο του 2012, μαζί με άλλα 30 άτομα, συγκρότησε ομάδα η οποία είχε επιφορτιστεί -από μόνη της- με το ...καθήκον της «αστυνόμευσης» της περιοχής της Κυψέλης.
Στη συνέχεια, περιέγραψε με κάθε ακρίβεια για το σχέδιο δράσης της συγκεκριμένης συμμορίας, ενώ ως αντικειμενικό σκοπό των ενεργειών τους ανέφερε το κλείσιμο των καταστημάτων των αλλοδαπών που βρίσκονται στην ευρύτερη περιοχή. Στη συνέχεια κατονόμασε τη συγκεκριμένη ομάδα ως υπεύθυνη για τον εμπρησμό άλλων δυο καταστημάτων που επίσης ανήκουν σε αλλοδαπούς.
Αξίζει να σημειωθεί πως μετά απ' όλα αυτά, τόσο ο συγκεκριμένος συλληφθείς όσο και άλλος ένας, ίδιας ηλικίας, ο οποίος εμπλέκεται στις παραπάνω εγκληματικές ενέργειες, αφέθησαν ελεύθεροι και η δίκη τους ορίστηκε για την Πέμπτη 30 Μαΐου.
Keywords
Τυχαία Θέματα