ΜΟΙΡΑΖΟΥΝ ΕΚΑΤΟΜΜΥΡΙΑ ΕΥΡΩ ΣΕ ΕΤΑΙΡΙΕΣ ΣΥΓΓΕΝΙΚΩΝ ΤΟΥΣ ΠΡΟΣΩΠΩΝ ΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΑΡΚΑΔΙΑΣ...



'ΜΕΓΑΛΟ ΠΑΡΤΥ ΜΕ ΤΑ ΚΟΝΔΙΛΙΑ ΤΟΥ ΕΣΠΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ' Μπορεί να είναι νόμιμο αλλά σίγουρα δεν είναι ηθικό. Την ώρα που η μνημονιακή πολιτική έχει οδηγήσει εκατοντάδες Έλληνες σε αυτοκτονίες οι αιρετοί άρχοντες της Αρκαδίας έχουν ξεκινήσει ένα μεγάλο πάρτυ με απευθείας αναθέσεις σε εταιρίες συγγενικών προσώπων τους...

'Μπροστάρης' ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π.Τατουλης, αναθέτοντας έργα εκατομμύρια ευρώ στην τεχνική εταιρία
της 'θυγατέρας' του έδειξε τον δρόμο και στους υπόλοιπους.
Την ευκαιρία δεν την άφησε να πάει χαμένη το 'πολιτικό τέκνο' του δήμαρχος Τριπόλεως Γ.Σμυρνιώτης που ότι προμήθεια αναλώσιμων και ηλεκτρονικών υπολογιστών χρειάζεται ο δήμος Τρίπολης και τα νομικά πρόσωπα την αναθέτει στην εταιρία της 'γυναίκας' του αλλα και στην εταιρία του συζύγου, της προσωπικής του γραμματέως. 'Ακόμα και για προμήθειες αξίας 7 ευρώ'.
Αμέσως μετά ήρθαν στο φως της δημοσιότητας και οι '600 αναθέσεις' του δημάρχου Γορτυνίας Γ.Γιαννόπουλου που προχθές το σώμα ελεγκτών δημόσιας διοίκησης όρισε ελεγκτή νομιμότητας.
Την δημοσιότητα στο παρελθόν είχε απασχολήσει και ο δήμαρχος Μεγαλόπολης Π.Μπούρας όπου όλα τα έργα τα αναθέτει στον 'σύζυγο' της διευθύντριας τεχνικής υπηρεσίας του δήμου.
Το σώμα ελεγκτών δημόσιας διοίκησης 'σφυρίζει αδιάφορα' σε όσα καθημερινά έρχονται στην δημοσιότητα. Στην περίπτωση του δήμου Γορτυνίας δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά διότι υπήρχε επώνυμη καταγγελία και γι αυτό όρισε ελεγκτή νομιμότητας.
Μια από τα ίδια και στο ΣΔΟΕ που 'κλείνει τα μάτια' στο 'πάρτυ' που γίνεται με τις αναπτυξιακές εταιρίες της Περιφέρειας 'Πελοπόννησος Α.Ε' και 'Πάρνωνας Α.Ε' όπου οι χιλιάδες ευρώ σε κολλητούς πάνε και έρχονται σε καθημερινή βάση.
Όλα αυτά γίνονται την στιγμή που η μνημονιακή συγκυβέρνηση ετοιμάζει νέα μέτρα χιλιάδες απολύσεις και κατασχέσεις.
Την στιγμή που η Τρόικα απαιτεί ακόμα και 'κούρεμα' στις καταθέσεις των Ελλήνων.
Οι 'κακές γλώσσες' λένε πως υπάρχουν παρεμβάσεις τόσο από την ΝΔ όσο και από το ΠΑΣΟΚ στους ελεγκτικούς μηχανισμούς του δημοσίου να κλείνουν τα μάτια σε όσα διαδραματίζονται με τους αιρετούς τους άρχοντες της Αρκαδίας.
Keywords
Τυχαία Θέματα