Μητσοτάκης: Αν δεν με είχαν ρίξει το 1993 ίσως η χώρα είχε γλιτώσει

Πάνω από 2.000 άτομα έδωσαν το «παρόν» στην παρουσίαση του βιβλίου ««Μπροστά από την εποχή της. Η κυβέρνηση της ΝΔ 1990-1993» του πρώην πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Μητσοτάκη στο Κέντρο Πολιτισμού «Ελληνικός Κόσμος»....

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης του βιβλίου του ο κ. Μητσοτάκης ανέφερε μεταξύ άλλων πως αν δεν τον είχαν ανατρέψει το 1993 ίσως η χώρα είχε γλιτώσει καθώς και ότι αν τον είχαν ακούσει η Ελλάδα δεν θα περνούσε τα δεινά που περνά σήμερα.
Το «παρόν» στην εκδήλωση έδωσε
σύσσωμος ο πολιτικός και επιχειρηματικός κόσμος. Περισσότεροι από 40 βουλευτές της ΝΔ, οι υπουργοί, Υγείας Ανδρέας Λυκουρέντζος και Ανάπτυξης Κωστής Χατζηδάκης, ο υφυπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο πρώην υπουργός Γιάννης Βαρβιτσιώτης, ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ Φώτης Κουβέλης, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος, η πρώην υπουργός Αννα Διαμαντοπούλου, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ Γιώργος Καρατζαφέρης και ο βουλευτής του ΚΚΕ Σπύρος Χαλβατζής.

Σημειώνεται πως ο κ. Μητσοτάκης είχε καλέσει στην παρουσίαση του βιβλίου του όλους τους σημερινούς βουλευτές με εξαίρεση αυτούς που εκλέχθηκαν με το κόμμα της Χρυσής Αυγής.
Οπως τόνισε και ο ίδιος ο πρώην πρωθυπουργός, το παρόν έδωσαν, επίσης, όλα τα εν ζωή μέλη του δικού του υπουργικού συμβουλίου, όπως ο Παναγιώτης Χατζηνικολάου, ο Ιωάννης Σταθόπουλος, ο Τίμος Χριστοδούλου, ο Νίκος Γκελεστάθης και ο Ευθύμιος Χριστοδούλου.
Επίσης, στην παρουσίαση παραβρέθηκαν και όλοι οι δήμαρχοι του Λεκανοπεδίου που έχουν εκλεγεί με τη ΝΔ, όπως ο δήμαρχος Παλαιού Φαλήρου, Διονύσης Χατζηδάκής, Κηφισιάς Νίκος Χιωτάκης και Αμαρουσίου Γιώργος Πατούλης.

Στην παρουσίαση του βιβλίου του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη παρευρίσκονταν επίσης και οι επιχειρηματίες Βαρδής Βαρδινογιάννης, Γιώργος Μπόμπολας, Δημήτρης Κοπελούζος, Σταύρος Ψυχάρης, ο Αντώνης Λιβάνης και Αριστείδης Αλαφούζος.
Keywords
Τυχαία Θέματα