Μέλη της Χρυσής Αυγής χτύπησαν συνδικαλιστή του ΠΑΜΕ στην Ανάβυσσο

Το βράδυ της Τρίτης στην Τοπική Οργάνωση της Χρυσής Αυγής Σαρωνικού που βρίσκεται στην Ανάβυσσο πραγματοποιούνταν εκδήλωση με ομιλίες...

Όπως κατήγγειλε ο Γενικός Γραμματέας του Σωματείου Ιδιωτικών Υπαλλήλων Λαυρίου και μέλος του ΠΑΜΕ, ενώ διέρχονταν από το σημείο αντιλήφθηκε μια ομάδα περίπου 10 ατόμων να τον καταδιώκει επειδή τους ενόχλησαν τα τραγούδια που άκουγε στο αυτοκίνητο
του.
Τα μέλη της Χρυσής Αυγής τον ακινητοποίησαν και τον προπηλάκισαν, ενώ ένας εξ αυτών τον χτύπησε στο πρόσωπο.
Ο συνδικαλιστής προσέφυγε στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα όπου κατέθεσε μήνυση για το περιστατικό.
Στη συνέχεια ο διοικητής του Αστυνομικού Τμήματος μετέβη στα γραφεία της Τοπικής Οργάνωσης της Χρυσής Αυγής και αναζήτησε τον υπεύθυνο χωρίς να μπει στο εσωτερικό.
Ως υπεύθυνος του παρουσιάστηκε ο βουλευτής της Χρυσής Αυγής Γιώργος Γερμενής, καταγγέλλοντας ότι ο συνδικαλιστής ψεύδεται.
Ο διοικητής κάλεσε ενισχύσεις και στο σημείο έφτασαν δυο διμοιρίες των ΜΑΤ, που προσήγαγαν 25 μέλη της Χρυσής Αυγής.
Στο τοπικό Αστυνομικό Τμήμα όπου οδηγήθηκαν οι 25 προσαχθέντες βρισκόταν και ο συνδικαλιστής ο οποίος αναγνώρισε έναν εξ αυτών ως μέλος της ομάδας που τον καταδίωξε και τον προπηλάκισε.
Η Χρυσή Αυγή από την πλευρά της με ανακοίνωσή της στην ιστοσελίδα της καταγγέλλει το περιστατικό και κάνει λόγο για αναίτια σύλληψη μέλους της.
Μάλιστα, καταγγέλλουν ότι αστυνομικοί με άνωθεν εντολές απέκλεισαν τα γραφεία της Τ.Ο. στην περιοχή και χωρίς άδεια εισαγγελέα εισέβαλαν στα γραφεία, ψάχνοντας να βρουν τον δράστη μίας ανύπαρκτης επίθεσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα