ΛΙΜΝΑΖΟΝΤΑ ΠΟΤΑΜΙΑ...

Περίσσευμα εγωπάθειας και έλλειμμα πλήθους χαρακτήρισε την πρώτη ανοιχτή συγκέντρωση του Σταύρου Θεοδωράκη στην γενέτειρα του Κρήτη (Χανιά). Ο...

νεόκοπος Σωτήρας αφού χρησιμοποίησε το ''εγώ'' περισσότερες φορές κι από το... Βενιζέλο, είπε πως σε 20 μέρες άλλαξε τα πάντα (!!!) στο πολιτικό σκηνικό, μάλλον σαν γνήσιο τέκνο των μίντια και του συστήματος πιστεύει ότι η χώρα κυβερνάτε βάσει δημοσκοπήσεων και επικοινωνιακών τεχνασμάτων.
Είπε
ακόμα πως θα αλλάξει τα πάντα και στη χώρα, αν και δεν έχει τις λύσεις για όλα τα προβλήματα, θα τις βρει όμως (τις λύσεις) στο μέλλον. Χρόνος υπάρχει, ως γνωστόν ο κύριος Σταύρος πιστεύει ότι το Μάη τελειώνουν τα μνημόνια κι η Ελλάδα επανέρχεται σε κανονικούς ρυθμούς. Φαντάζομαι πως επίσης πιστεύει ότι όταν θα κληθεί να κυβερνήσει (ή να συγκυβερνήσει) θα τον περιμένουν αρκετά δις ευρώ στα κρατικά θησαυροφυλάκια.
''Θα πάμε τη χώρα μπροστά'' είπε ο αρχηγός του Ποταμιού, αν και απαντώντας σε ερωτήσεις των πολιτών περιέγραψε ότι το Ποτάμι του είναι απαραίτητο ''για να φέρει νερό στη λίμνη''. Τι λες κύριε Σταύρο μου; Λιμνάζοντα νερά και φυγή προς τα εμπρός γίνετε; Ατυχής παρομοίωση, μείον έναν πόντο στους επικοινωνιολόγους σου.
Όπως ατυχής ήταν κι η στιγμή που ο κύριος Σταύρος πάγωσε κι απάντησε μ' ένα νεύμα του χεριού κι ένα ''καλά-καλά'', σε Κρητίκαρο ηλικιωμένο ο οποίος του είπε ''μιλάς τόση ώρα και δεν είπες λέξη για το 1,5 εκ. ανέργους, χάρη σου έκανα που σε άκουσα''!!
Γενικά αυτή η πρώτη επίσημη πολιτική εμφάνιση του Ποταμιού, ήρθε να επιβεβαιώσει ότι οι δημοσκοπήσεις αυτήν την εποχή, έχουν τόση αξία όση και τα κουτσομπολιά στο καφενεία. Απίθανα αποτελέσματα δημοσιεύονται, από μετρήσεις που γίνονται μόλις με το 10% του εκλογικού σώματος να συμμετέχει (50% συμμετείχαν παλιότερα) κι αυτό το 10% αφορά κυρίως σε πολίτες χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα στη ζωή τους, που έχουν τη διάθεση να απαντήσουν στις ερωτήσεις των έτσι κι αλλιώς αντιπαθητικών δημοσκόπων.
Μόνο την ημέρα των όποιων εκλογών γίνουν πρώτα, θα μάθουμε πόσο ''νερό'' έχει το Ποτάμι, πόσο ''sexy'' είναι ο Αλέξης και ποια είναι η τιμωρία για Σαμαρά και Βενιζέλο.
Μέχρι τότε θα ζούμε με την πρωτοφανή σε μέγεθος κι ένταση προπαγάνδα, των κυβερνητικών κι άλλων κέντρων.
πηγή:fimotro
Keywords
Τυχαία Θέματα