Κρήτη: Καταδικάστηκε γιατί... έκλεινε ροζ ραντεβού στην κοπέλα του!

"Καμπάνα" έριξε το Μεικτό Ορκωτό Δικαστήριο Ηρακλείου στον 28χρονο Βούλγαρο που κατηγορούνταν για μαστροπεία σε βάρος ανηλίκου και παράνομη βία. Ο 28χρονος δεν εμφανίστηκε στο δικαστήριο και δικάστηκε ερήμην, ωστόσο δεν εμφανίστηκε ούτε η 17χρονη Βουλγάρα που κατήγγειλε ότι οσυμπατριώτης της την εξέδιδε.... Όπως διαβάζουμε στο CretaLive, στον 28χρονο, του οποίου σήμερα αγνοείται ο τόπος διαμονής, επιβλήθηκε ποινή 10 ετών και 5 μηνών και χρηματική ποινή 50.000 ευρώ.
Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η 17χρονη κοπέλα, ο 28χρονος της "έκλεινε" ερωτικά ραντεβού με άνδρες - κυρίως ηλικιωμένους - με τους οποίους την ανάγκαζε να συνευρίσκεται, εισπράττοντας εκείνος αμοιβή, εν αγνοία της κοπέλας.

Όλα ξεκίνησαν το 2007, δύο χρόνια αφότου η κοπέλα είχε πάει στην Κρήτη και συγκεκριμένα στο Αρκαλοχώρι, με την οικογένειά της.
Η 17χρονη γνώρισε τον 18χρονο συμπατριώτη της με τον οποίο έκανε δεσμό.
Από το 2008, με τη συναίνεση της οικογένειάς της έμενε στο σπίτι του 28χρονου στο Ηράκλειο, όμως ανάμεσα στο ζευγάρι ξεκίνησαν οι προστριβές.

Η κοπέλα κατέληξε "μπαλάκι" ανάμεσα στο σπίτι του 28χρονου και το πατρικό της, καθώς κάθε φορά που ο 28χρονος τη χτυπούσε εκείνη πήγαινε στους γονείς της, όμως έφευγε ξανά από εκεί όταν μάλωνε με τη μητέρα της.

Ο 28χρονος πήρε την 17χρονη για να συγκατοικήσουν, το Φεβρουάριο του 2009, όμως από τις 10 ως τις 19 Φεβρουαρίου ξεκίνησαν τα "ροζ" ραντεβού έναντι 50-60 ευρώ, χωρίς τη συγκατάθεση της κοπέλας.
Σύμφωνα με όσα είχε καταγγείλει η ίδια, ο 28χρονος τη μετέφερε στον τόπο όπου είχε καθοριστεί το ραντεβού και κατόπιν την επέστρεφε στο σπίτι.
Αφού η κοπέλα είχε ήδη συνευρεθεί με 5 ή 6 άνδρες, και μην αντέχοντας άλλο την καταναγκαστική συνουσία αλλά και το ξύλο, κάθε φορά που αντιδρούσε, κατήγγειλε τελικά το "φίλο" της, ο οποίος συνελήφθη.

Η έφεση δεν έχει αναστέλλουσα δύναμη, το οποίο σημαίνει ότι ο 28χρονος είναι φυγόποινος, άρα μόλις εντοπιστεί, αμέσως θα συλληφθεί και θα οδηγηθεί στη φυλακή.
Keywords
Τυχαία Θέματα