Κλέβουν ηλικιωμένες σε λαϊκές και εκκλησίες!

Εύκολοι στόχοι είναι οι ηλικιωμένες γυναίκες για τους τσαντάκηδες και τους πορτοφολάδες που χτυπούν μέσα στο πλήθος στις λαϊκές αγορές, αλλά και σε πλατείες ή ακόμη και σε… εκκλησίες! Ένα από τα θύματά τους… εξαργύρωσε την τσάντα της με το μπουφάν του δράστη!..
Ο ανήλικος τσιγγάνος που καραδοκούσε στη λαϊκή αγορά των Προσφυγικών στην Πάτρα, άρπαξε την τσάντα μιας γυναίκας και την έκρυψε μέσα στο τζάκετ που φορούσε! Όμως το θύμα τον είδε και τον άρπαξε από το μανίκι. Ο πιτσιρίκος ανήλικος κατάφερε να της ξεφύγει παίρνοντας μαζί
του την τσάντα που περιείχε 80 ευρώ και πολύτιμα για την ηλικιωμένη έγγραφα, αλλά άφησε πίσω του το… μπουφάν που ίσως οδηγήσει στα ίχνη του!

Πήγε να προσευχηθεί για την γιορτή του Άγιου Νεκτάριου στην ομώνυμη εκκλησία και το «πλήρωσε» με… 200 ευρώ μια γυναίκα στο Άργος Ορεστικό της Καστοριάς! Όσο παρακολουθούσε την λειτουργία, άγνωστος έβαλε το χέρι του μέσα στην τσάντα της και έκλεψε το πορτοφόλι της που περιείχε τα χρήματα. Αμέσως μετά, έσπευσε να εξαφανιστεί.

Στην πλατεία Πανοπούλου στο Αγρίνιο, μια ηλικιωμένη γυναίκα έπεσε θύμα μιας από τις συμμορίες με τις τσιγγάνες που αλωνίζουν στην πόλη. Ενώ περπατούσε, οι δράστιδες την πλησίασαν από πίσω και της άρπαξαν από την τσάντα το πορτοφόλι της που περιείχε χρήματα και την ταυτότητα της.

Πλήρωσε ένα πάπλωμα με τη… σύνταξή του ένας 86χρονος που άνοιξε την πόρτα του σπιτιού του στην Ανθρακιά Γρεβενών σε δύο άγνωστους πλανόδιους πωλητές! Όσο ο ένας από αυτούς τον απασχολούσε δείχνοντάς του το εμπόρευμά του, ο άλλος βρήκε την ευκαιρία να αρπάξει 700 ευρώ από ένα συρτάρι.

Με τη μέθοδο της απασχόλησης έδρασαν και άλλοι άγνωστοι σε ένα κατάστημα στη Χαλκίδα. Χωρίς να γίνουν αντιληπτοί, άρπαξαν το κινητό του ιδιοκτήτη και το πορτοφόλι του με 1.260 ευρώ και έγιναν καπνός.
Keywords
Τυχαία Θέματα