«Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται»

Πλήρη άγνοια για τους ελέγχους, που φέρεται να πραγματοποιεί το ΣΔΟΕ για αυτούς, δήλωσαν δήμαρχοι της Βόρειας Ελλάδας, το όνομα των οποίων περιλαμβάνεται μεταξύ άλλων σε χθεσινό δημοσίευμα της εφημερίδας «Έθνος», μιλώντας για «σκοπιμότητες» και επιφυλασσόμενοι «για κάθε νόμιμο δικαίωμά» τους....

«Δεν είναι τυχαίος ο χρόνος που επιλέχθηκε και ο τρόπος με τον οποίο διοχετεύτηκαν τα στοιχεία από συγκεκριμένη υπηρεσία και τα ονόματα των αιρετών» δήλωσε ο πρόεδρος
της ΠΕΔ Κ. Μακεδονίας, και δήμαρχος Νεάπολης – Συκεών, Σίμος Δανιηλίδης.

«Παρόλα αυτά εμείς λέμε όλα στο φως, έλεγχος σε βάθος σε όλους μας, αλλά σύντομα τα πορίσματα, ώστε να αποδοθούν οι «καθαροί» «λευκοί» στην κοινωνία και να τιμωρηθούν αμείλικτα, αυτοί οι οποίοι ενέχονται, έστω και για ένα ευρώ».

«Καθαρός ουρανός, αστραπές δε φοβάται» δήλωσε ο δήμαρχος Νάουσας Αναστάσιος Καραμπατζός, επιφυλασσόμενος για «κάθε νόμιμο δικαίωμά» του προς κάθε κατεύθυνση.

«Δεν ξέρω ποιες σκοπιμότητες κρύβει με όλα αυτά που πάνε να περάσουν γύρω από το μνημόνιο σε βάρος της τοπικής αυτοδιοίκησης, γιατί δε βλέπω τι άλλο εξυπηρετεί, οποιοσδήποτε μπορεί να μας ελέγξει» δήλωσε ο δήμαρχος Ελευθερίου -Κορδελιού Στάθης Λαφαζανίδης.

Με ανακοίνωσή του ο αντιπεριφερειάρχης Θεσσαλονίκης Γιώργος Τσαμασλής τονίζει ότι όλα τα εισοδήματα και τα περιουσιακά του στοιχεία προέρχονται από νόμιμες πηγές, ότι «έχουν δηλωθεί και φορολογηθεί» και ότι προτίθεται να παράσχει όλα τα στοιχεία που το αποδεικνύουν.

Το θέμα θα θέσει ο πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Σίμος Δανιηλίδης και στην ΚΕΔΕ στη συνεδρίασή της την προσεχή Τετάρτη.
Keywords
Τυχαία Θέματα