Καθαρίζουν με βάρδιες τη Γ.Α.Δ.Θ.

Το Αστυνομικό Μέγαρο καθώς και οι υπόλοιπες Αστυνομικές Υπηρεσίες της Θεσσαλονίκης συνεχίζουν να είναι σκουπιδότοποι, όπως καταγγέλλει η Συνδικαλιστική Κίνηση Αστυνομικών Υπαλλήλων (Σ.Κ.Α.Υ.)....

Οι αστυνομικοί της Θεσσαλονίκης είναι αναγκασμένοι να εργάζονται σε ένα «άρρωστο περιβάλλον», όπως αναφέρουν, και ανησυχούν για την υγεία τους.
Κάδοι απορριμμάτων γεμάτοι, τουαλέτες που μυρίζουν και δεν μπορείς
να περάσεις ούτε καν από έξω, αυτή είναι η κατάσταση στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης και στα Αστυνομικά Τμήματα της πόλης… Αυτή είναι η εικόνα που αντικρίζουν καθημερινά οι πολίτες που προσέρχονται στις υπηρεσίες όπως λέει στο Thesstoday ο γενικός γραμματέας της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Θεσσαλονίκης, Θεόφιλος Παπαδάκης.
Οι ίδιοι οι αστυνομικοί καθαρίζουν για να μπορούν να εργαστούν σε ένα καθαρό περιβάλλον και καθαρίζουν με βάρδιες και τα κρατητήρια που έχουν 75 κρατούμενους.
Η Σ.Κ.Α.Υ. προτείνει και καταγγέλλει τη κατάσταση στη Διεύθυνση Υγιεινής της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, ώστε να πάει στην οδό Μοναστηρίου… στο Αστυνομικό Μέγαρο Θεσσαλονίκης να κάνει αυτοψία και έρευνα, προκειμένου να διαπιστωθεί εάν μπορεί ένας εργαζόμενος να εκτελεί 8 ώρες υπηρεσία μέσα σε τέτοιες απαράδεκτες συνθήκες.

Δείτε το βίντεο εδώ

zougla
Keywords
Τυχαία Θέματα