Καταγγελία υποψηφίων για απειλές από Χρυσαυγίτη…

Οι δύο υποψήφιοι της ΑΝΑΣΑ κατήγγειλαν ότι ένας Χρυσαυγίτης εξαπέλυσε εναντίον τους απειλές για μαχαιρώματα, ενώ, όπως λεν, στο συμβάν...
ήταν παρών ακόμη ένας Χρυσαυγίτης που «κατεβαίνει», όπως υπογραμμίζουν στην ανακοίνωσή τους, στο ψηφοδέλτιο της Υδραίου.
Το κείμενο καταγγελία των Θόδωρου Μπούκα – Σάκη Τσούκα έχει ως εξής:
«Σε καφενείο στους Καρουσάδες, χωρίς κανένα λόγο και απολύτως απρόκλητα, ο χρυσαυγίτης Γιώργος Μανώλης εξαπέλυε ύβρεις και απειλές για μαχαιρώματα και σκοτωμούς, εναντίον κλιμακίου υποψηφίων της ΑΝΑΣΑ που αποτελούνταν από την υποψήφια αντιπεριφερειάρχη
Νικολέτα Πανδή, και τους υποψήφιους Σάκη Τσούκα και Θόδωρο Μπούκα.
Στο επεισόδιο παρευρίσκετο και εταίρος χρυσαυγίτης και νυν υποψήφιος στο τοπικό συμβούλιο Καρουσάδων (στο ψηφοδέλτιο της κύριας Υδραίου) Σπύρος Μπάλας. Μετά από επέμβαση της αστυνομίας, που κλήθηκε από τους υποψήφιους της ΑΝΑΣΑ και αφού μεταφέρθηκε στο Αστ. τμήμα Καρουσάδων, σαν σωστό χρυσάβγουλο άρχισε να κλαίει και να καταριέται τη μοίρα του.
Οι υποψήφιοι της ΑΝΑΣΑ θα καταθέσουν μήνυση άμεσα. Επίσης, αναρωτιόμαστε - εύλογα- εάν η κύρια Υδραίου γνωρίζει την ποιότητα και την πολιτική τοποθέτηση των υποψηφίων της.
Σάκης Τσούκας, Θεόδωρος Μπούκας»
Keywords
Τυχαία Θέματα