Και δεύτερο άτομο στο αυτοκίνητο του Ρουπακιά

Όλο και περισσότερα άτομα αρχίζουν να μπαίνουν στον μαύρο κύκλο του στυγερού εγκλήματος που διέπραξε ο Γ. Ρουπακιάς, μετά και το νέο στοιχείο που έρχεται σήμερα στο φως για το ότι μέσα στο αυτοκίνητο του δράστη υπήρχε ακόμη ένα άτομο....

Σήμερα άλλος ένας μάρτυρας, φίλος του Παύλου Φύσσα επιβεβαιώνει πως μέσα στο αυτοκίνητο του δολοφόνου υπήρχε ένα ακόμη πρόσωπο, κάτι το οποίο άλλωστε είχαν ισχυριστεί εξ αρχής και δυο φοιτήτριες που βρίσκονταν στη σκηνή του εγκλήματος.

Σύμφωνα με εκτιμήσεις, πρόκειται για τον Ιωάννη Καζαντζόγλου
του οποίου το κινητό είχε βρεθεί ξεχασμένο στο αυτοκίνητο. Όταν ο δράστης είχε ερωτηθεί τότε για το πώς βρέθηκε στο αυτοκίνητό του το κινητό του Καζαντζόγλου, ισχυρίστηκε πως το είχε ξεχάσει ο Καζαντζόγλου από την προηγούμενη μέρα που είχε μπει σε αυτό.

Εν τω μεταξύ, στον Ανακριτή Πειραιά πρόκειται να προσέλθουν τη Δευτέρα για να καταθέσουν, ο πατέρας του Παύλου Φύσσα, Παναγιώτης αλλά και η σύντροφος του δολοφονημένου καλλιτέχνη.

Αξίζει να σημειωθεί η επανειλημμένη αναφορά των δικηγόρων της οικογένειας Φύσσα σε πολλά κενά αλλά και παραλείψεις κατά την προανακριτική διαδικασία.
Keywords
Τυχαία Θέματα