Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΕΧΕΙ ΤΗΝ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ ΤΩΝ ΔΑΝΕΙΣΤΩΝ ΑΛΛΑ ΟΧΙ ΤΟΥ ΛΑΟΥ...

«Η πρόταση των 8 βουλευτών για πρόωρη εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας είναι ατελέσφορη» τόνισε σε συνέντευξη που παραχώρησε στο MEGA ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Παναγιώτης Λαφαζάνης...

«Πρόκειται για θεσμική εκτροπή» σημείωσε χαρακτηριστικά, τονίζοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να ψηφίσουμε για Πρόεδρο με μία Βουλή
που βρίσκεται σε αναντιστοιχία με το λαό».

«Πρέπει μέσα από συντεταγμένες διαδικασίες να πάμε σε εκλογές διότι η κυβέρνηση μπορεί να χαίρει της εμπιστοσύνης των δανειστών, αλλά δεν έχει την εμπιστοσύνη του λαού» πρόσθεσε χαρακτηριστικά.

Αναφερόμενος στα σενάρια περί «αποστασιών» ο κ. Λαφαζάνης διερωτήθηκε «πώς είναι δυνατόν ένας βουλευτής ή ένα πολιτικό κόμμα το οποίο καταγγέλλει την πολιτική που ακολουθείται, να παρέχει ψήφο για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας στην κυβέρνηση, η οποία ουσιαστικά θα λειτουργήσει ως ψήφος εμπιστοσύνης για τη συνέχιση της ίδιας πολιτικής και παράλληλα θα επισφραγίσει και ένα νέο μνημόνιο;»

Παράλληλα τόνισε ότι αναφορικά με τυχόν «μεταγραφές» στο ΣΥΡΙΖΑ «δεν έχουν ληφθεί αποφάσεις για συμμετοχή στα ψηφοδέλτια του ΣΥΡΙΖΑ στελεχών από άλλους πολιτικούς χώρους», παραπέμποντας στα αρμόδια συλλογικά όργανα του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης.
Keywords
Τυχαία Θέματα