Η ΔΑΚΕ ΤΩΝ ΕΡΓΟΔΟΤΩΝ…



ΜΟΝΟ ΣΤΟ DIMOTIKOSAFARI Διαμαρτυρία πραγματοποίησαν εργαζόμενοι από τον κλάδο των σεκιούριτι στη ΓΣΕΕ και συγκεκριμένα στην ΔΑΚΕ καθώς αντίκρισαν στα ψηφοδέλτια της ΔΑΚΕ-ΕΚΑ υποψήφιο, ο οποίος είναι διευθυντής στην εταιρία τους και μάλιστα είναι αυτός που απολύει συναδέλφους τους. Προσφάτως
τον αντιμετώπισαν σε δικαστική διαμάχη καθώς... είχε έρθει στο δικαστήριο για να υπερασπιστεί την εταιρία του και κατέθεσε ενόρκως κατά του απολυθέντα εργαζόμενου και πατέρα 5 παιδιών Κ.Σ. που διεκδικούσε δικαστικά την επαναπρόσληψη του.

Σε συζήτηση που ακολούθησε στο γραφείο του Γ.Γ. της ΓΣΕΕ και επικεφαλής της ΔΑΚΕ Ν. Κουτσιούκη τα αίματα άναψαν καθώς το μέλος της διοίκησης της ΔΑΚΕ Θεοχάρης (προερχόμενος από την ΟΕΧΒΕ) εξύβρισε χυδαία τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας των Εργαζομένων Security μπροστά στους έκπληκτους εργαζόμενους και απολυμένους που είχαν πάει εκεί να διαμαρτυρηθούν.
Ακολούθησε γενική σύρραξη κι απ’όσο μαθαίνουμε το θέμα παίρνει ευρύτερες διαστάσεις, που θα σηματοδοτήσουν σοβαρές εξελίξεις στο συνδικαλιστικό χώρο της ΔΑΚΕ.
Keywords
Τυχαία Θέματα