Εκδήλωση για τον καρκίνο του μαστού στο Σύνταγμα (ΦΩΤΟ)

Ενημερωτική εκδήλωση για την πρόληψη του καρκίνου του μαστού, με παρουσία επιστημόνων αλλά και γυναικών, γνωστές στο ευρύ κοινό που νόσησαν και δημοσιοποίησαν την περιπέτεια της υγείας τους, πραγματοποιήθηκε την Κυριακή με μεγάλη επιτυχία στο σταθμό του μετρό «Σύνταγμα».

Η εκδήλωση συνδιοργανώθηκε από την ΣΤΑΣΥ ΑΕ (Σταθερές Συγκοινωνίες) και τον Πανελλήνιο Σύλλογο Γυναικών με Καρκίνο Μαστού «’Αλμα Ζωής» ,ενώ προλόγισε τους ομιλητές και παρουσίασε την εκδήλωση
η δημοσιογράφος Μάγδα Τσέγκου. Το κοινό παρακολούθησε με ιδιαίτερο ενδιαφέρον την ομιλία του χειρουργού γυναικολόγου μαστολόγου Δρ. Ζερβούδη Στέφανου , αλλά και του Δρ Παντελή Βαλσαμόπουλου μαιευτήρα –γυναικολόγου – χειρουργού, οι οποίοι εξήγησαν και ανέλυσαν την σημασία της πρόλήψης, των τακτικών εξετάσεων και του τεστ ΠΑΠ που πρέπει να υποβάλλονται οι γυναίκες ανάλογα με την ηλικία τους. Συγκλόνισαν και σκόρπισαν δάκρυα οι αφηγήσεις των γυναικών που μίλησαν για την περιπέτεια τους.

Η Μαίρη Ιωαννίδου , η Κάτια Νικολαίδου, η εθελόντρια στο ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ Νανά Τσαπέλα και η Σάσα Πατεράκη εργαζόμενη στην ΣΤΑΣΥ, άνοιξαν την καρδιά τους μίλησαν για όσα έζησαν, ένιωσαν και ξεπέρασαν, θέλοντας έτσι να στείλουν ένα δυνατό μήνυμα ζωής σε όσες γυναίκες νοσούν. Για τους δύο σημαντικούς παράγοντες, αυτόν της ψυχολογίας αλλά και της διατροφής, μίλησαν, η Φρόσω Τζιντζιροπούλου ψυχολόγος –ψυχοθεραπέυτρια και η Αστερία Σταματάκη διατροφολόγος. Ο γνωστός σχεδιαστής Δούκας Χατζηδούκας στάθηκε για ακόμη μία φορά στο πλευρό των γυναικών ως άξιος υποστηρικτής της εκστρατείας των γυναικών με καρκίνο μαστού .

Η εκδήλωση έκλεισε με ερωτήσεις από το κοινό σε ανοιχτή συζήτηση που ακολούθησε .

ΚΑΤΙΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ – ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ

ΣΑΣΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ-ΜΑΓΔΑ ΤΣΕΓΚΟΥ-ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ-ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ -ΓΙΑΝΝΗΣ ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ

ΚΑΛΟΓΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ -ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ ΜΑΓΔΑ ΤΣΕΓΚΟΥ Ο ΔΟΥΚΑΣ ΧΑΤΖΗΔΟΥΚΑΣ ΜΕ ΤΑ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΑΛΜΑ ΖΩΗΣ ΚΑΤΙΑ ΝΙΚΟΛΑΙΔΟΥ ΜΑΡΙΑ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ -ΣΑΣΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ

ΣΑΣΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ -ΜΑΓΔΑ ΤΣΕΓΚΟΥ-ΡΑΧΗΛ ΜΑΚΡΗ

ΑΝΤΩΝΗΣ ΣΤΑΜΑΤΟΠΟΥΛΟΣ – ΓΙΩΡΓΟΣ ΑΥΤΙΑΣ -ΣΑΣΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ


ΜΑΙΡΗ ΙΩΑΝΝΙΔΟΥ ΣΑΣΑ ΠΑΤΕΡΑΚΗ – ΔΟΥΚΑΣ ΧΑΤΖΗΔΟΥΚΑΣ -ΑΦΟΔΙΤΗ ΚΟΥΒΑΡΑ

πηγή: http://magdatsegkou.blogspot.com

Keywords
Αναζητήσεις
pateraki sasa
Τυχαία Θέματα