Φορτίο «μαμούθ» με 400 κιλά χασίς κατασχέθηκε στα Ιωάννινα

Το μεγαλύτερο φορτίο αλβανικής κάνναβης των τελευταίων ετών συνολικού βάρους 400 κιλών (!) έπεσε στα χέρια της Δίωξης Ναρκωτικών Ιωαννίνων με μια αστραπιαία επιχείρηση που εκτυλίχθηκε σε δυο φάσεις, κάτω από εξαιρετικά δυσμενείς καιρικές συνθήκες!....
Οι άντρες της Αστυνομίας που είχαν πληροφορίες για την επικείμενη μεταφορά, εντόπισαν αρχικά δύο αυτοκίνητα που κινούνταν σε σταθερή απόσταση το ένα από το άλλο στην περιοχή της Ιερομνήμης Ιωαννίνων το μεσημέρι της Κυριακής. Τα εγκλώβισαν και ακινητοποίησαν τους δυο οδηγούς που είναι κάτοικοι Αγρινίου και ο ένας
λειτουργούσε ως προπομπός για τον άλλο, ο οποίος μετέφερε τα ναρκωτικά.

Στο δεύτερο αυτοκίνητο κατασχέθηκαν δέματα με συνολικά 130 κιλά ακατέργαστης κάνναβης, που οι μεταφορείς είχαν παραλάβει από ομάδα Αλβανών οπλισμένων με αυτόματα «Καλάσνικοφ» από ένα ερημικό σημείο κοντά στην Ιερομνήμη χωρίς να γίνουν αντιληπτοί καθώς η μεταφόρτωση έγινε υπό σφοδρή καταιγίδα!

Οι μεταφορείς αποκάλυψαν στους αστυνομικούς ότι στο σημείο της παραλαβής υπήρχαν και άλλες ποσότητες ναρκωτικών, που είχαν αφεθεί για να τις παραλάβουν άλλα «βαποράκια»!

Πράγματι, η έρευνα που έγινε κάτω από καταρρακτώδη βροχή έφερε στα χέρια των αστυνομικών άλλα 270 κιλά κάνναβης, που και αυτά είχαν τελικό προορισμό την Αθήνα!

Οι δυο συλληφθέντες κρατούνται και θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Ιωαννίνων.
Keywords
Τυχαία Θέματα