Φήμες στη Β. Κορέα θέλουν τη θεία του Κιμ Γιονγκ-Ουν πως έβαλε εκτελέσουν τον άπιστο άντρα της

Οι γυναίκες κινούν τα νήματα της εξουσίας στη Βόρεια Κορέα και όχι ο ηγέτης Κιμ Γιονγκ-Ουν.
Αυτό υποστηρίζουν νοτιοκορεατικά ΜΜΕ, σχολιάζοντας τις τελευταίες εξελίξεις στην Πιονγκγιάνγκ μετά την εκτέλεση -με συνοπτικές διαδικασίες- του ισχυρού θείου....

Η θεία του Βορειοκορεάτη ηγέτη Κιμ Γιονγκ-Ουν, Κιμ Κιονγκ Χούι, που όχι απλά παραμένει στο στενό κύκλο εξουσίας, παρά την εκτέλεση του συζύγου της, την
περασμένη εβδομάδα, αναβαθμίστηκε και μάλιστα φέρεται να έδωσε το πράσινο φως, για να βγει από τη... μέση ο ερωτύλος άνδρας της.
Ο θείος του Κιμ Γιονγκ-Ουν, που εκτελέστηκε, ήταν ο δεύτερος ισχυρότερος άνδρας της απομονωμένης αυτής χώρας και σύμφωνα με το νοτιοκορεατικό Τύπο, είχε μεγάλη αδυναμία στον... ποδόγυρο, γεγονός που τα τελευταία χρόνια είχε κάνει έξαλλη τη σύζυγό του.
Άλλες εφημερίδες της Νοτίου Κορέας υποστηρίζουν ότι η απόφαση για την εκτέλεση του θείου ελήφθη από τη νεαρή σύζυγο του ηγέτη της Βορείου Κορέας. Η γοητευτική Ρι, που κυκλοφορεί με τσαντάκια Dior, φέρεται μάλιστα να βρίσκεται και πίσω από την εξόντωση γυναικών που είχαν ερωτικές περιπέτειες με το σύζυγό της.
Η 67χρονη θεία του Κιμ Γιονγκ-Ουν, Κιμ Κιονγκ Χούι, κόρη του ιδρυτή της Βόρειας Κορέας, Κιμ Ιλ Σουνγκ, διορίστηκε μέλος της επιτροπής κηδειών του κυβερνώντος κόμματος, μια υψηλή θέση.
Όμως, η εύθραυστη υγεία της δεν της δίνει αφήνει πολλά περιθώρια ζωής, επισημαίνουν δημοσιεύματα του ξένου Τύπου. Αρχικά, είχε ακουστεί ότι είναι αλκοολική και στη συνέχεια έγινε γνωστό ότι δεν της απομένουν πολλά χρόνια ζωής.
Εκτός από τη θεία, και η σύζυγος του Βορειοκορεάτη ηγέτη, Ρι Σολ Γιου, με την οποία ο Κιμ Γιονγκ-Ουν απέκτησε πρόσφατα ένα κοριτσάκι, δίνει εντολές στο σύζυγό της. Αν και σπάνια εμφανίζεται δημοσίως, η Ρι επηρεάζει σε μεγάλο βαθμό τις αποφάσεις του συζύγου της.
Keywords
Τυχαία Θέματα