Απίστευτη βουτιά θανάτου από 29χρονο στη Ρόδο

Σαστισμένη είναι πλέον η κοινωνία της Ρόδου από τα απανωτά χτυπήματα που δέχεται το τελευταίο χρονικό διάστημα....
Ο τραγικός θάνατος ενός νέου ακόμα παιδιού που σημειώθηκε το βράδυ της Παρασκευής, ήρθε να προστεθεί στις απανωτές τραγωδίες που συγκλονίζουν το νησί τις τελευταίες εβδομάδες.

Οι αστυνομικές αρχές της Ρόδου, που από την πρώτη στιγμή απέκλεισαν το χώρο αναζητώντας στοιχεία για το πως ο 29χρονος έκανε βουτιά θανάτου από τον τρίτο όροφο της πολυκατοικίας στην οδό Σοφοκλή Βενιζέλου.
Η
νέα τραγωδία, σημειώθηκε στις 21.30 το βράδυ. Στο διαμέρισμα του τρίτου ορόφου ο 29χρονος ήταν παρέα με άλλους τρεις φίλους του. Δύο αδέλφια και έναν ακόμα φίλο τους. Το διαμέρισμα ανήκε στα δύο αδέλφια.

Η παρέα των τεσσάρων φίλων, είχε συγκεντρωθεί από νωρίς στο διαμέρισμα και σύμφωνα με πληροφορίες περίμεναν μία ακόμα φίλη τους να μεταβεί εκεί.
Κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, ο 29χρονος Ν. Δ του Ι. άνοιξε την μπαλκονόπορτα του διαμερίσματος στον 3ο όροφο, βγήκε στο μπαλκόνι ενώ οι άλλοι τρεις φίλοι του βρίσκονταν μέσα.

Μέσα σε ελάχιστα δευτερόλεπτα και άγνωστο πως, ο 29χρονος έκανε βουτιά θανάτου και βρέθηκε στο κενό. Αυτόπτες μάρτυρες που μίλησαν στη «Ροδιακή» ανέφεραν ότι υπήρξε άμεση κινητοποίηση του ΕΚΑΒ που έφθασαν σε ελάχιστα λεπτά στο σημείο και στη συνέχεια μετέφεραν το άτυχο παιδί στα επείγοντα του Νοσοκομείου.

Οι διερχόμενοι άκουσαν τον θόρυβο από την πτώση του παιδιού με το κεφάλι στο έδαφος από τον τρίτο όροφο και σαστισμένοι είδαν τον 29 χρονο να κείτεται αιμόφυρτος και ακίνητος.
Στη συνέχεια στον δρόμο κατέβηκαν και οι τρεις φίλοι του παιδιού που έστεκαν ακίνητοι μη μπορώντας να πιστέψουν σε αυτό που συνέβη.

Το νέο περιστατικό - τραγωδία που σημειώθηκε στην καρδιά του κέντρου της Ρόδου προβληματίζει και συγκλονίζει, αφού κανείς δεν γνωρίζει κάτω από ποιες συνθήκες χάθηκε η ζωή ενός ακόμα νέου ανθρώπου.

Οι πρώτες εκτιμήσεις πάντως από τις αστυνομικές αρχές, αφήνουν όλα τα ενδεχόμενα ανοικτά και αποκλείουν το σενάριο της αυτοκτονίας, καθώς το παιδί δεν είχε δείξει τέτοια δείγματα. Επίσης η έρευνα προσανατολίζεται ακόμα στην πιθανότητα να πρόκειται για ατύχημα, που συνέβη κάτω από ιδιαίτερες συνθήκες σωματικής και ψυχολογικής φόρτισης, γεγονός που απαιτεί μια σειρά από έρευνες που έχουν ήδη ξεκινήσει να γίνονται.

Η έρευνα, με εντολή του Εισαγγελέα Ρόδου πάντως, θα συνεχιστεί και μέσα στις επόμενες μέρες, μέχρι να φωτιστούν πλήρως όλες οι σκοτεινές πτυχές του νέου αυτού δράματος που συγκλονίζει εκ νέου τη Ρόδο.

Όπως έγινε γνωστό χθες αργά το μεσημέρι, ο εισαγγελέας Ρόδου, άσκησε ποινικές διώξεις σε βαθμό πλημμελήματος σε βάρος των άλλων τριών ατόμων που βρίσκονταν στο διαμέρισμα, για κατοχή μικροποσότητας χασίς. Για την εξέλιξη αυτή, σχηματίστηκε ξεχωριστή δικογραφία από τις αστυνομικές αρχές και η αρμόδια αντεισαγγελέας έδωσε εντολή να προχωρήσει άμεσα η έρευνα για να διαπιστωθούν οι συνθήκες κάτω από τις οποίες τελέσθηκε το περιστατικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα