Ένας στους πέντε άνδρες διατηρεί κρυφό email από τη σύντροφό του

«Νομίζετε ότι ξέρετε τι κάνει ο σύντροφός σας όταν βρίσκεται μπροστά από την οθόνη του υπολογιστή του; Ξανασκεφτείτε το!», γράφει η Daily Mail και παρουσιάζει τα αποτελέσματα έρευνας που ενδέχεται να σας βγάλουν στην επιφάνεια το… Σερλοκικό σας ένστικτο....
Σύμφωνα λοιπόν με έρευνα που πραγματοποίησε η εταιρία BullGuard, ένας στους πέντε άνδρες διατηρεί ενεργή παλιά διεύθυνση email ώστε να επικοινωνεί με πρώην συντρόφους, να έρχεται σε επαφή με ερωμένες, ή ακόμα
και να κρατά καλά φυλαγμένα τα οικονομικά στοιχεία της περιουσίας του, χωρίς να γνωρίζει τίποτα από όλα αυτά το ταίρι του.

Ένας στους είκοσι άνδρες παραδέχεται ότι έχει αγοράσει δεύτερο κινητό τηλέφωνο ώστε να μιλά με την «παράνομη» σχέση του, ενώ το 77% δήλωσε ότι συχνά σβήνει μηνύματα ώστε να αποφύγει η σύζυγος ή η φίλη του να τα ανακαλύψει.

Ο Μάικ Χοντς της BullGuard που ήταν επικεφαλής σε αυτή την έρευνα δήλωσε πως «ελπίζω στις περισσότερες των περιπτώσεων οι άνδρες να διατηρούν δεύτερη διεύθυνση email για να άλλους λόγους. Πολλοί είναι εκείνοι για παράδειγμα που τη χρησιμοποιούν για άλλους σκοπούς όπως χόμπι, ενδιαφέροντα, ενώ η κύρια διεύθυνση προορίζεται για πιο σοβαρά θέματα όπως online τραπεζικές συναλλαγές και online αγορές».

Την ίδια ώρα βέβαια αποδεικνύεται ότι ένας στους τέσσερις άνδρες αλλάζει συχνά τον κωδικό πρόσβασης προσπαθώντας να ξεγελάσει τη σύντροφό του που ενδέχεται να έχει μάθει το μυστικό κωδικό, τον οποίο τα δύο τρίτα των ανδρών προτιμούν να μη μοιραστούν ποτέ με το ταίρι τους. Παράλληλα παραδέχονται ότι θα τους έφερνε σε δύσκολη θέση αν η αγαπημένη τους κοιτούσε το ιστορικό τους στο Google, ενώ ένας στους είκοσι υποστηρίζει ότι χώρισε αφού η σύντροφος του βρήκε…ενοχοποιητικά στοιχεία στο κινητό του.

Ο Μάικ Χόντς από την άλλη, τονίζει ότι «το να κοιτάξει κανείς το κινητό του άλλου είναι τεράστια παραβίαση της προσωπικής του ζωής και σαφώς είναι κάτι που δεν εγκρίνουμε».
Keywords
Τυχαία Θέματα