Έκλεβε πορτοφόλια και έκανε αναλήψεις από τράπεζες!

Η διορατικότητα του ταμία μιας τράπεζας στην Πάτρα οδήγησε στη σύλληψη της 50χρονης «μακρυχέρας» που έκλεβε τσάντες και πορτοφόλια από δημόσιες υπηρεσίες και επιχειρήσεις και, με τις κάρτες και τις ταυτότητες που έβρισκε μέσα, προσπαθούσε να αδειάσει τους τραπεζικούς λογαριασμούς των θυμάτων!...

Ο ταμίας υποψιάστηκε ότι κάτι ύποπτο κρυβόταν, όταν
η γυναίκα προσπάθησε να τον πείσει να της δώσει όλο το περιεχόμενο του λογαριασμού ύψους 19.000 ευρώ, δείχνοντάς του μόνο την αστυνομική ταυτότητα και την κάρτα ανάληψης της δικαιούχου. Όταν η ύποπτη κατάλαβε ότι το κόλπο της δεν θα έπιανε, το έβαλε στα πόδια. Όμως, οι αστυνομικοί της Ασφάλειας την εντόπισαν και τη συνέλαβαν λίγες ώρες αργότερα. Όπως αποδείχθηκε, η 50χρονη είχε εκμεταλλευτεί την ολιγόλεπτη απουσία μιας 43χρονης υπαλλήλου σε κέντρο αδυνατίσματος και είχε αρπάξει από το γραφείο της το πορτοφόλι της με 60 ευρώ, την ταυτότητα και την κάρτα ανάληψης!
Και δεν ήταν η πρώτη φορά… Τους τελευταίους τρεις μήνες έμπαινε σε υπηρεσίες και καταστήματα και άρπαζε με τον ίδιο τρόπο τσάντες ή πορτοφόλια υπαλλήλων! Ως τώρα, εξιχνιάστηκαν άλλες πέντε κλοπές, σε μια από τις οποίες είχε καταφέρει να πείσει τον ταμία μιας άλλης τράπεζας να της δώσει 400 ευρώ από τον λογαριασμό του θύματός της! Μέρος των κλοπιμαίων βρέθηκε στο σπίτι της 50χρονης και αποδόθηκαν στις ιδιοκτήτριες, ενώ η δράστιδα οδηγήθηκε στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Πατρών με κατηγορίες για κλοπές και εξαπατήσεις κατ’ εξακολούθηση σε βαθμό κακουργήματος. Οι έρευνες συνεχίζονται για να εξακριβωθεί αν έχει διαπράξει και άλλες παρόμοιες κλοπές.
Keywords
Τυχαία Θέματα