ΕΔΕ για αστυνομικό μετά από καταγγελίες ότι τράβηξε όπλο εναντίον νεαρών

Ένορκη Διοικητική Εξέταση διατάχθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για αστυνομικό που, σύμφωνα με καταγγελίες, τράβηξε όπλο στο Αιγάλεω.... Σύμφωνα με καταγγελίες ο αστυνομικός πριν από μερικές ημέρες και ενώ ήταν εκτος υπηρεσίας, είχε εμπλακεί σε επεισόδιο με μέλη του αντιεξουσιαστικού χώρου στο Αιγάλεω. Σύμφωνα με τους καταγγέλλοντες, κάποιοι νεαροί που πραγματοποιούσαν συγκέντρωση στην πλατεία Εσταυρωμένου τον εντόπισαν και τον κυνήγησαν καθώς - όπως καταγγέλλεται - ο συγκεκριμένος φέρεται να διατηρεί επαφές με μέλη της τοπικής οργάνωσης της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα
πάντα με τις καταγγελίες ο αστυνομικός μπήκε μέσα σε σούπερ μάρκετ, τράβηξε όπλο και απείλησε τους νεαρούς. Ακολούθησε αναστάτωση και ο ίδιος κατάφερε να βγει από το σούπερ μάρκετ και να εξαφανιστεί.

Το συγκεκριμένο περιστατικό αναρτήθηκε σε ιστοσελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου με συνέπεια να αναδημοσιευτεί στο διαδίκτυο και να φτάσει μέχρι το αρχηγείο της ΕΛΑΣ. Κατόπιν τούτου με εντολή του αρχηγού διατάχθηκε ένορκη διοικητική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθεί αν ευσταθούν οι συγκεκριμένες καταγγελίες και αν προκύπτουν ποινικές και πειθαρχικές ευθύνες για τον συγκεκριμένο αστυνομικό.
Keywords
Τυχαία Θέματα