ΠΟΙΟΙ ΘΑ ΣΤΕΛΕΧΩΣΟΥΝ ΤΟΝ 902 ΠΟΥ ΜΕΤΟΝΟΜΑΖΕΤΑΙ «Ε»

Στην τελική ευθεία έχει μπει η οργάνωση του καναλιού «Ε» (πρώην «902»), που προετοιμάζει ο επιχειρηματίας Φίλιππος Βρυώνης. Ηδη έχουν κλείσει οι πρώτες συμφωνίες και, όπως αναφέρουν οι καλά γνωρίζοντες το παρασκήνιο, μέχρι τα τέλη του μήνα ο καινούργιος τηλεοπτικός σταθμός πανελλήνιας εμβέλειας θα εκπέμπει με πλήρες πρόγραμμα.
Πέραν των εκπομπών, τις προηγούμενες ημέρες υπήρξαν σημαντικές μεταγραφές και σε επίπεδο διοικητικού δυναμικού.

Συγκεκριμένα όπως διαβάζουμε στο SECRET της εφημερίδας ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ,
διευθύνων σύμβουλος του πρώην «902» θα είναι ο Δημήτρης Μπέης, αδερφός του γνωστού καθηγητή Κώστα Μπέη, ο οποίος διαθέτει διοικητική εμπειρία, αφού, εκτός των άλλων, έχει περάσει από τον Οργανισμό Ανασυγκρότησης Επιχειρήσεων. Ο κ. Μπέης θα είναι ο άνθρωπος που θα «τρέχει» την επιχείρηση, επικουρούμενος από τον πρώην διευθυντή της «Ελευθεροτυπίας», Σεραφείμ Φυντανίδη, ο οποίος θα είναι πρόεδρος του Δ.Σ. της εταιρείας. Ο τελευταίος, όπως μαθαίνουμε, δεν θα έχει δικαίωμα υπογραφής. Σε επίπεδο δημοσιογραφικής διεύθυνσης, τον πρώτο λόγο θα έχει ο επί χρόνια στενός συνεργάτης του Φίλιππου Βρυώνη, δημοσιογράφος Μάκης Γιομπαζολιάς, ο οποίος εδώ και έναν μήνα έχει ξεκινήσει τις επαφές με δημοσιογράφους προκειμένου το νέο κανάλι να βγει στον αέρα με αξιόμαχο πρόγραμμα.

ΟΝΟΜΑΤΑ. Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Secret», την παρουσίαση του κεντρικού δελτίου ειδήσεων θα κάνει ο δημοσιογράφος Ακης Παυλόπουλος, που μέχρι και σήμερα παρουσιάζει το «Αποκαλυπτικό Δελτίο» στο Extra 3. Πριν από το κεντρικό δελτίο, θα υπάρχει ένα προ-δελτίο, το οποίο θα επιμελείται και θα παρουσιάζει ο έμπειρος Γιώργος Τράγκας. Ο εκδότης του «Crash» κάθε Κυριακή θα παρουσιάζει και την εκπομπή «Ελεύθερος Σκοπευτής», που «κόπηκε» από τον ΣΚΑΪ του Γιάννη Αλαφούζου.

Με δύο εκπομπές (χωρίς να αποκλείεται και η έκπληξη της καθημερινής παρουσίας) θα βγαίνει στο «Ε» και ο Μάκης Τριανταφυλλόπουλος, ο οποίος «μετακομίζει» μια μεγάλη ομάδα του zoom στο νέο κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη. Συνεργασία με τον σταθμό θα έχει και η έμπειρη συνάδελφος Σεμίνα Διγενή, που δεν αποκλείεται να επιστρέψει με εκπομπή αντίστοιχη με εκείνη που παρουσίαζε στη ΝΕΤ και τον Alpha του Δημήτρη Κοντομηνά. Ακόμα, σε συζητήσεις βρίσκεται και ο Κώστας Χαρδαβέλλας, ο οποίος συνδέεται τόσο με τον Μάκη Γιομπαζολιά όσο και με τον Μάκη Τριανταφυλλόπουλο. Εκτός από τις ενημερωτικές εκπομπές, το «Ε» θα έχει ευρεία συνεργασία και με μεγάλες εταιρείες τηλεοπτικού marketing. Χαρακτηριστική είναι η περίπτωση του επιχειρηματία Τσαγκαράκη, ο οποίος συνεργάζεται ήδη με τα κανάλι του Φίλιππου Βρυώνη.

Η ΠΡΟΘΕΣΜΙΑ. Η ιδιοκτησία του νέου καναλιού οφείλει μέχρι τα τέλη της επόμενης εβδομάδας να έχει καταθέσει συγκεκριμένο πρόγραμμα προς το ΕΣΡ, προκειμένου να πάρει το πράσινο φως και να προχωρήσει κανονικά η μετάβαση στο καινούργιο καθεστώς. Παρά τα όσα ακούγονται, η πλευρά Βρυώνη αισιοδοξεί ότι δεν θα υπάρξει κανένα απολύτως πρόβλημα όσον αφορά το τυπικό της διαδικασίας. Για παράδειγμα, εκτιμάται ότι οι εκπρόσωποι του ΚΚΕ δεν θα προβάλουν καμία ένσταση, αφού το ζητούμενο για τον Περισσό είναι να ολοκληρωθεί το συντομότερο δυνατόν η διαδικασία της μετάβασης και να μπουν στα ταμεία του κόμματος τα χρήματα, προκειμένου να εξοφληθούν οι υποχρεώσεις που υπάρχουν προς τρίτους. Ανεξάρτητα από τα παραπάνω, η είσοδος του «Ε» στην τηλεοπτική αγορά αναμένεται με εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον. Κάτι που είναι απολύτως λογικό, από τη στιγμή που πρόκειται για ένα νέο κανάλι πανελλήνιας εμβέλειας.
Keywords
Τυχαία Θέματα