Απολογείται το ζευγάρι που «αγόρασε» μωρό από γυναίκα Ρομά…



Με τις κακουργηματικού χαρακτήρα κατηγορίες της εμπορίας και αρπαγής ανηλίκου από κοινού απολογούνται σήμερα ενώπιον του ανακριτή ο 53χρονος και η 48χρονη γυναίκα του, οι οποίοι συνελήφθησαν στο Ζεφύρι έπειτα από καταγγελία πως είχαν σπίτι τους ένα βρέφος χωρίς να είναι οι βιολογικοί του γονείς... Σύμφωνα με τη δικογραφία που έχει σχηματιστεί εις βάρος τους, τον περασμένο Μάρτιο παρέλαβαν το κοριτσάκι από γυναίκα Ρομά, καταβάλλοντας το χρηματικό ποσό των 4.000 ευρώ, κάτι που φέρονται να παραδέχθηκαν και οι ίδιοι ενώπιον του εισαγγελέα.

Οι δύο κατηγορούμενοι, οι οποίοι έδειχναν
σε πολύ άσχημη κατάσταση, φέρονται να υποστήριξαν πως είχαν μεγάλη λαχτάρα να αποκτήσουν παιδί και πήραν το κοριτσάκι με τη μεσολάβηση μιας γυναίκας με το όνομα «Κατερίνα», για την οποία ωστόσο δεν έδωσαν περισσότερα στοιχεία. Η 48χρονη γυναίκα μάλιστα φέρεται να προσπάθησε ανεπιτυχώς να το «δηλώσει» ως τέκνο της στον Δήμο Φυλής. Στη δικογραφία, πάντως, υπάρχει κατάθεση γειτόνισσας η οποία υποστηρίζει πως είχε δει την 48χρονη να κυκλοφορεί στον δρόμο με μαξιλάρι στην κοιλιά, προσποιούμενη την έγκυο.
Οι Αρχές προσανατολίζονται στο να ζητήσουν άρση του τηλεφωνικού απορρήτου των κατηγορουμένων, ώστε να διαπιστώσουν αν πράγματι υπήρξαν συνεννοήσεις για την υπόθεση με τη συγκεκριμένη γυναίκα, ενώ έχει ήδη δοθεί εντολή να υποβληθεί το παιδάκι σε τεστ DNA.
Οι κατηγορούμενοι, που δεν είχαν δικηγόρο, ζήτησαν και πήραν προθεσμία από τον ανακριτή για να απολογηθούν σήμερα.
Keywords
Τυχαία Θέματα